3 napos akció a Ryanair-nél mától: jegyek Európa szerte már £ 7.19-től 1

A közismert és magyarok körében igen nagy népszerűségnek örvendő fapados légitársaság egy új akciót hirdetett meg Halloween alkalmából, amivel rengeteg helyre tudunk olcsón repülni a következő hónapokban.

ryanair-budapest

Az ajánlat szerint egy csomó megjelölt járatra akár 20% kedvezményt is kaphatunk. Az akció a jelen állás szerint október 28-tól 31-ig tart, vagyis ez idő alatt kell megvennünk a jegyet (persze volt már rá példa, hogy az akciót meghosszabbították).

Az akció továbbá olyan járatokra érvényes, amelyek november 22. és 2017 február 16. közt indulnak.

Stansted repteréről például 7 és 10 GBP közötti összegért találunk repjegyeket Hamburg, Basel, Bréma, Bordeaux, Frankfurt, Gdansk vagy épp Marseille városaiba. 10 és 15 GBP közti összegért Berlin, Barcelona, vagy Madrid városaiba is van jegy.

ryanair-olcso-jaratok-hunglia

Skóciából, Edinburgh városából Mallorca 13 GBP, Brüsszel 20 GBP, Róma 30 GBP, Málta 36 GBP, Gran Canaria pedig 51 GBP.

Manchester, Bristol, Newcastle vagy épp Birmingham városaiból is vannak akciós jegyek, ezeket is érdemes meglesni.

Magyarországra is elmondható, hogy a szokásosnál olcsóbban vannak jegyek jelenleg, ugyanis Karácsony környékén bőven 200 GBP felett szoktak lenni a jegyárak már ilyenkor. November végére még vannak jegyek 25-30 GBP áron. Még december közepére is tudunk 60-80 GBP-ért jegyet venni ami nagy szó! Aki közvetlen Karácsony előtt akar hazarepülni, annak most kb 130-180 GBP a jegy, de ez innen már csak feljebb fog menni.

repjegy-budapest

Érdemes szétnézni. Az ajánlat nem érvényes az összes repülőjáratra, de rengeteg célállomásra érvényes. Az akciós ajánlatok listáját itt találjátok meg. A légitársaság egyébként novembertől egy új rendszert vezet be, ami elég sok utast felháborított a hetekben. Erről itt olvashattok.     Forrás: ryanair

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után