Az ablakból nézte végig egy apuka, ahogy a fiát elgázolják Londonban 1

Az apja az ablakból nézte végig, ahogy egy autó halálra gázolta a kisfiát, aki éppen a házuk előtt kelt át az úton.

aaron

A 11 éves Aaron Matharu éppen haza felé tartott, amikor egy fekete Volkswagen Polo elütötte Hounslowban. Több métert repült a levegőben, mielőtt a járdára zuhant. Az apa, Kuli Matharu (41) azt mondta, hogy azonnal kirohant, miután az egyik emeleti ablakból látta a balesetet, miközben éppen a forgalmas csomópontot figyelte.

„Sikoltozva rohantam ki. ’Az az én fiam.’ Amire odaértem, már ketten megpróbálták őt újraéleszteni. A fiam csak egy ártatlan sétára ment el a boltba és megölték őt.” — fakadt ki az apa.

Aaron, aki három hete a Cranford Community College-be járt iskolába, épp hogy lelépett a járdaszigetről a Bath Roadon (Cranford), amikor péntek délután 5:45-kor elütötték. A járókelők harcoltak, hogy megmentsék az életét mesterséges lélegeztetést alkalmazva, mielőtt a mentősök kiértek, de sajnos, később meghalt a kórházban.

crashscene

A kiszállítóként dolgozó Matharu azt mondta, hogy „az egész közösség tudja, hogy ő egy nagyon szeretnivaló kisfiú volt, hiányozni fog. Minden nap, amikor felébredek az ágyamban és széthúzom a függönyt, azt fogom látni, hol halt meg a fiam. Minden nap, amikor munkába megyek, el kell haladnom azon a helyen, ahol megölték a fiamat.”

„Három hete kezdte a nagy iskolát, annyira izgatott volt. Aaron mindenki barátja volt, az összes eladó ismerte őt, népszerű gyerek volt. Soha sem volt rossz, soha sem csinált butaságokat, annyira értelmes volt.” — tette hozzá az apa.

Mathar mondta, hogy már többször tett panaszt a rendőrségnek a csomópont miatt, ahol havonta két vagy három baleset is történik, és azt javasolta, hogy tervezzék azt újra.

„Nekem már túl késő, a fiam meghalt. Van egy kisebb fiam, aki most a sógornőméknél van. Próbálom kitalálni, hogyan mondjam el neki, hogy meghalt a bátyja. Hogy fogom ezt neki elmondani? Még öt éves sincs.”

Navjoyt Sehmi, Aaron nagynénje, mialatt virágokat helyezett el a helyszínen, ahol a kisfiút megölték, azt mondta, hogy az unokaöccsét „mindenki szerette”.  „Aaron annyi sok szeretetet adott és ilyen rövid alatt a legjobb emlékeket adta nekünk. Ő egy kedves és nemes lélek volt, sosem rosszalkodott, sosem kellett őt megdorgálnunk. Olyan szerető és kedves volt, ő egy kis angyal volt. Túlságosan tiszta és ártatlan volt erre a világra.”

Hina Malike, Aaron tanára a következőt osztotta meg a Facebookon részvétnyilvánításként: „Együttérzek az anyjával és a családjával ezekben a nehéz időkben és imádkozok azért, hogy meg tudjanak birkózni ezzel a pótolhatatlan veszteséggel. Tanárként mindig törődő és szerető diákként fogok emlékezni rád, aki szeretett másoknak segíteni. Aaron, mindannyiunknak hiányozni fogsz. Nyugodjon békében, mi angyali lelkünk.”

A baleset után, a jármű vezetőjét kórházba szállították, mivel teljesen sokkos állapotba került a tette miatt. Egyelőre, nem történt letartóztatás. Az esetben jelenleg a fővárosi rendőrkapitányság súlyos összeütközéseket kivizsgáló egysége nyomoz. A szemtanúk, vagy bárki, aki információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 020 8543 5157-es telefonszámon.  Forrás: standard

[feather_share]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után