Angliai tapasztalatok, élő kötetlen beszélgetések tabuk nélkül (1. rész) 1
Irány Külföld, Irány Anglia? Aki már megtette a lépést, hogy külföldre költözött saját bőrén megtapasztalhatta, hogy milyen előnyei-hátrányai vannak, ha valaki úgy dönt elhagyja szülőhazáját.
Angliai tapasztalatok, élő kötetlen beszélgetések tabuk nélkül (1. rész) 3
Sokféle okot hallottunk már, de egy biztos: ha van lehetőséged tudj meg minél többet, az országról ahova költöznél vagy ahol már élsz. Az internet előnyeit kihasználva, távolságokat áthidalva az Irány Külföld youtube csatornát azzal a céllal hozták létre, hogy minél több információt gyűjthessetek mások személyes tapasztalataiból.Élő beszélgetések keretében, tabuk nélkül, olyan emberek osztják meg élményeiket, akik már megtapasztalták milyen az élet más országban.
Angliába készülsz vagy már itt is élsz, de vannak kérdéseid? Menni vagy maradni? Érdekel mások, hogy vették az akadályokat? Hogy tudtak érvényesülni? Állást keresni? Milyen Édesanyaként megélni a költözéssel járó kihívásokat?  Mennyit lehet keresni? Milyen az egészségügy? Háziállat kihozatal?
Személyes tapasztalatokon keresztül ezekre és további hasonló kérdésekre is megkaphatjátok a válaszokat.
Rendszeresen tartanak kötetlen beszélgetéseket Angliában élő vagy élt emberekkel is.
Emese 16, Zoli 4 évig élt Angliában.Most egy teljes évet Ázsia gyönyörű országaiban töltenek. Ők már megosztották személyes tapasztalataikat.
 Ha Te is úgy érzed külföldre költözés előtt segített volna, ha mások tapasztalatait meg tudod hallgatni a kiválasztott országról és lenne kedved saját személyes tapasztalataid megosztani másokkal egy beszélgetés keretében akkor írjatok a diener.szilvia@aevo.hu email címre.
Megosztás