Angliába jön a modell aki több millió férfi orális kielégítését ígérte meg 1

Hamarosan Angliába érkezik az olasz színésznő, Paola Saulino, aki megígérte, hogy orálisan kielégít minden férfit, aki a tavalyi olasz népszavazáson nemmel szavazott. Az úgynevezett ’Pompa tour’ körútján már állítólag több, mint 400 férfit kényeztetett, és azt tervezi, hasonlóképpen jár el azzal a 162 000 olasszal, akik brit területeken élnek, és a tavaly novemberi szavazáson elutasították az új alkotmányt.

maxresdefault

„Azok a brit olaszok, akik nemmel szavaztak, nagyon okosak.” – írta egy közleményében. „Ezért szeretném a legjobb élményben részesíteni őket, amit eddig valaha átéltek. Szerintem az ő energiájuk nagyon sokat segített az ügyünknek, köszönöm srácok. Bátorítok mindenkit, aki így szavazott, hogy lépjen velem kapcsolatba. Ha elég ember keres fel, akkor a Pompa tour második részét Angliában fogom tartani.”

16649140_930248580444566_5524481857219455106_n

A tavalyi népszavazás témája az alkotmány módosítása volt, és nagyon megosztotta az olasz társadalmat. A javaslat szerint csökkentették volna a parlamenti képviselők számát, és egyes intézmények működtetési költségvetését is, valamint a miniszterelnöknek nagyobb hatalom jutott volna, mint eddig. Az új alkotmány ellen végül 19 millióan szavaztak – köztük Saulino -, és Renzi miniszterelnök le is mondott, miután leszavazták a módosításokat, amelyeket ő viszont erősen támogatott. Ebben a kérdésben döntött tehát úgy Paolina, hogy a maga furcsa módján kampányol a javaslat ellen.

Sikerült is hamarosan a világ szinte minden részén címlapra kerülnie az ígéretével, majd mikor az alkotmány elbukott, azt nyilatkozta, hogy ő „betartja az ígéreteit” és elkezdte szervezni a Pompa tourt Olaszország-szerte. Eddig egy 10-alkalmas országjáró utat egy második, 12 alkalmas túra követett, és bár már „nagyon fáj az állkapcsa”, még nem tervezi abbahagyni, mert azt állítja, egy millió orális kielégítés a cél.

Az angliai olaszoknak, akik közelebbről is meg szeretnék ismerni a hölgyet, azonban sietniük kell, hogy kapcsolatba lépjenek vele, ugyanis Angliában körülbelül 1000 „kényeztetést” oszt szét, 100-at minden fontosabbnak ítélt brit városban. „Az olasz-brit kapcsolat nagyon fontos – lényegében olyan ez, mint egy szeretet misszió. Ha a javaslatom sikeresnek bizonyul az Egyesült Királyságban, talán egy, az olaszországinál is nagyobb Pompa tourt is szervezhetünk.”

Paola azért megjegyezte, hogy a körútja nem csupa móka és szórakozás számára, stresszesnek mondta, és állítólag már az állkapcsa is nagyon fájt a végére. Az is kiderült, hogy a kampányával magára vonta a pornófilm-ipar vezérigazgatóinak figyelmét is, és már több ajánlatot kapott, hogy pornófilmben szerepeljen. „Átgondolom majd ezeket az ajánlatokat, ha befejeztem a Pompa tourt. Végül is ez is csak egy munka, nem nagy dolog, de csak akkor fogadom el, ha tetszik maga az ajánlat.”

16807769_1305945586157515_7165783266635636668_n

Paola ezen kívül a kedvenc focicsapatát, a Napolit is szeretné ösztönözni különleges felajánlásaival. Azt mondta, ha a Napoli megnyeri a Champions League-t, akkor az egész csapatot szívesen részesíti orális örömökben. Bár ez lehet túl nagy kérés, ugyanis éppen legutóbb is 3-1-re kikapott a csapat. „Miért ne, nekem nem okoz gondot, és ha ez segítene megszerezni a kupát, az fantasztikus lenne.” – tette hozzá. Mikor azonban a Real Madrid eltörölte a reményt a BL győzelemre (az egyenes kieséses szakasz első meccsén kiütötték a Napolit), kisebb célt tűzött ki maga elé. „Ha megnyerjük az olasz bajnokságot, minden nápoly szurkolót szívesen kielégítek ünneplésként.”

Arról, hogy pontosan mikor jön a hölgy Angliába, még nincs információ – ez csak akkor derül ki, ha a felhívása után meglátják, hogy mennyi az érdeklődő.   Forrás   Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után