Közeledik a karácsonyi szünet, az ajándékvásárlás, a kikapcsolódás időszaka a legtöbb ember számára, amikor egy kicsit lazábbra lehet venni a szíjat. Összegyűjtöttünk pár jó akciót és egyszerű pénzkereseti forrást, amit kihasználva olcsóbban tudtok szolgáltatásokat igénybe venni, vagy épp szabad óráitokban némi extra bevételre tehettek szert.

retail-sales

Akciók és kedvezményes kuponok angliai magyaroknak

Ha szeretsz moziba járni a barátokkal, pároddal, most másfél mozijegy áráért annyi filmet nézhettek, amennyit csak akartok, ráadásul az innivalóra és a nasikra is van 10 % kedvezmény. Csak kattintsatok a linkre, majd az „Unlimited Card” menüpont alatt tudjátok megvenni a bérletet és találjátok a kedvezmény további részleteit.

Ha a testedet szeretnéd kicsit kényeztetni egy complex kezeléssel, itt a Londoni Alakszobrászat KUPON akciója. Már egy alkalom is centikben mérhető eredményt hoz! Kattints ide a kedvezmény megtekintéséhez.

Ha csomagot szeretnél feladni kedvezményesen így Karácsony környékén Magyarosszágra, vagy onnan ki Angliába, esetleg költöznél, akkor itt van két hasznos kupon akció a számodra.

Ha fogorvoshoz kell menned, ezek az akciók állnak rendelkezésre a Hunglia és a Forest&Ray jóvoltából.

Ha pénzt kell utalnod haza, vagy külföldre, akkor itt tudod a lehető leggyorsabban legegyszerűbben és a legjobb váltási árfolyamon megtenni.

Ha olcsón szeretnél külföldre telefonálni bárhol, bármikor, akkor itt egy másik hasznos kupon akció.

Ha spórolni szeretnél a londoni tömegközlekedés árán, akkor itt egy módszer, amivel egy teljes havi bérlet árát megspórolhatod.

Pénzkereseti lehetőségek angliai magyaroknak

Ha könnyen, pusztán netezéssel szeretnél némi extra jövedelemre szert tenni, akár már el is kezdheted itt. Ezzel az új szolgáltatással netezés közben kereshetsz pénzt olyan hétköznapi, egyszerű dolgokkal, amiket szinte napi szinten csinálunk a gép előtt (pl. videók megtekintése, vásárlás, keresés, weboldalak felfedezése, vagy épp kérdőívek kitöltése). A pénzedet megkaphatod átutalással, vagy levásárolható ajándék utalványok formájában is. Ne felejtsd el a regisztrációdat megerősíteni az email címedre küldött levélben lévő linkre kattintva, ami visszavisz az oldalra.

Ha egy informatika cég munkatársaként szeretnél dolgozni, és annak szoftvereit szeretnéd jutalékos alapon terjeszteni Angliában, arról itt kaphatsz bővebb tájékoztatást.

Ha munkát keresel, itt találod a Hunglia állásportálját, ahol sok magyart keresnek Anglia területén különböző pozíciókra.

  • Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoporthoz (12,300fő), és hivatalos oldalunkhoz (15,700fő).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com