koronavírus oltás

A koronavírus okozta halálesetek és a kórházi ápolásra szorulók száma tovább emelkedett a szigetország területén, és már azon a szinten van, ami márciusban volt, és ráadásul nem úgy tűnik, hogy javulni kezdene a helyzet.

koronavírus oltás

Számos kulcsfontosságú mutató azt mutatja, hogy a járványhelyzet hasonló a téli hullám végéhez, és az esetszám továbbra is magas annak ellenére, hogy az oltási program nagyon jól halad. A ma közzétett adatokból kiderül, hogy a Covid-19 miatt kórházi ápolásra szorulók száma a tizenegyedik napja van 8000 felett zsinórban.

Ez azt jelenti, hogy a koronavírus miatt kezelt betegek száma magasabb, mint március óta bármikor. A kórházban lévők száma sajnos lassan de folyamatosan kúszik felfelé, amióta májusban 1000 alá süllyedt, ami a legalacsonyabb szint volt az Alfa és Delta variánsok megjelenése óta. A lélegeztetőgépen lévő betegek száma augusztus 31 -e óta szintén folyton 1000 felett van Nagy-Britanniában.

A járvány miatti halálesetek száma is ezt a tendenciát követi, ráadásul az elmúlt egy hónap lefolyása alatt a Covidban elhunytak száma durván 50%-kal emelkedett az országban. További 164 halálesetet regisztráltak az elmúlt 24 órában, így az elmúlt hét napban összesen 1003 áldozata volt a koronavírusnak a szigetországban, és a téli hullám óta először emelkedett ez az érték 1000 fölé.

A brit Nemzeti Statisztikai Hivatal által közzétett legfrissebb adatok szerint így összesen már 159 ezer ember halt meg a Covid-19-ben az országban. Az elmúlt 24 órában további 30 144 Covidos beteget regisztráltak.

Adam Finn professzor arra buzdította az embereket, hogy továbbra is tegyenek óvintézkedéseket, például viseljenek maszkot, még akkor is, ha az nem kötelező.

A tél és egy lehetséges következő hullám kapcsán a Times Radio -nak azt mondta: „Azt hiszem, mindannyian aggódunk. Vagyis bizonytalan helyzetben vagyunk… A dolgok folyamatosan változnak, és bár van némi rálátásunk a jövőre, és sokat tanultunk az oltási programról és más dolgokról, továbbra is nagy a bizonytalanság. Igazából nem tudjuk, hogy mi fog történni a trenddel a Covid -esetek számát illetően, de az biztos, hogy a vírus még mindig jelen van. Szóval azt hiszem, nagyon bizonytalan idők következnek.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után