Adventi koncert Londonban - a Magyar Kulturális Központ London szervezésében 1

Csatlakozz hozzánk a 𝐋𝐢𝐬𝐳𝐭 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭𝐞 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 (Magyar Kulturális Központ London) Éves Adventi Koncertjén, december 9-én, este 6:00 órakor a 𝐒𝐭. 𝐏𝐚𝐮𝐥’𝐬 𝐊𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬𝐛𝐫𝐢𝐝𝐠𝐞-ben!

Adventi koncert Londonban - a Magyar Kulturális Központ London szervezésében 3

Merülj el az Advent és Karácsony kedvelt dalainak hangulatában, melyeket a kivételes előadás keretein belül szolgáltat Mr. Virágh András Gábor, híres orgonaművész, és Ms. Puskás Valentina, tehetséges szoprán.

🎶 Élvezd Virágh úr művészetét, aki keresett zeneszerző és orgonaművész, hatalmas tapasztalattal a Szent István Bazilika orgonistájaként. Puskás Valentina, egy erdélyi szoprán, jelenleg a Jette Parker Művészprogramban tanul a 𝐑𝐨𝐲𝐚𝐥 𝐎𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞-ban. Ne hagyd ki ezt a nagyszerű zenei élményt, ahol díjnyertes művészek varázsolnak felejthetetlen estét, tele örömmel és ünnepi hangulattal.

Jegyezd fel a dátumot, és csatlakozz hozzánk ezen a rendkívüli koncerten a St. Paul’s Knightsbridge templomban december 9-én! 🎄🎶

A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges. Foglald le a helyedet a 𝐛𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬@𝐡𝐮𝐧𝐠𝐚𝐫𝐲.𝐨𝐫𝐠.𝐮𝐤 e-mail címen.

Helyszín és kezdés:

  • Időpont: december 9.
  • Kezdés: 19:00
  • Helyszín: St. Paul’s Knightsbridge,
  • Cím: 32a Wilton Pl, London SW1X 8SH

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után