Adás közben esett össze és ájult el a műsorvezető, a két brit miniszterelnök jelölt vitaműsora alatt 1

A miniszterelnöki posztért versengő két jelölt közötti legutóbbi vita drámai módon szakadt félbe, miután egy nagy csattanó hang hallatszott miközben a kamera épp a vitázó feleket vette.

Adás közben esett össze és ájult el a műsorvezető, a két brit miniszterelnök jelölt vitaműsora alatt 3

Kate McCann, a műsorvezető elájult és összeesett az adás közben, de azt mondják, hogy már „jól van”. A News UK megerősítette, hogy „egészségügyi incidens” történt. Liz Truss nagyon megdöbbentnek tűnt a videón, amikor meglátta, hogy mi történt, majd elindult arrafelé, ahol McCann állt.

A külügyminiszter láthatóan ijedtnek és zaklatottnak tűnt, és hallani lehetett, hogy azt mondja „úristen!”, majd a földre nézett, és lelépett az emelvényről. A műsor azonnal megszakadt, és egy üzenet jelent meg a képernyőn: „Elnézést kérünk a műsor megszakításáért. Keményen dolgozunk a probléma elhárításán, és hamarosan visszatérünk a normál menetrendhez.”

Adás közben esett össze és ájult el a műsorvezető, a két brit miniszterelnök jelölt vitaműsora alatt 4

McCann-nek a The Sun politikai szerkesztője, Harry Cole oldalán kellett volna megjelennie később, de Cole Covid-19-tesztje pozitív lett. A TalkTV politikai szerkesztőjét széles körben a szakma feltörekvő sztárjaként tartják számon, korábban politikai újságíróként dolgozott a Sky, a The Daily Telegraph és a The Sun lapoknál.

Truss és Sunak tegnap a második egymás elleni vitájukon vettek részt a BBC-n az előző esti rossz hangulatú összecsapás után. A Boris Johnson leváltására irányuló verseny hangnemét sok konzervatív párttag megkérdőjelezte, és az egymás elleni heves támadásokat a Munkáspárt csillogó szemekkel nézheti.

A tory párt nagyjából 180 000 tagja szavaz hamarosan arról, hogy a két jelölt közül melyik lesz a vezetőjük, és így az új brit miniszterelnök. A szeptember 5-i eredményhirdetés után fog majd csak kiderülni, hogy ki nyert, de egyelőre Truss a favorit a legtöbbek és sok közvéleménykutatás szerint is.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után