A nyílt utcán vágták el a nyakát egy tizenéves fiúnak Londonban 1

Egy fiatal férfi torkát egy forgalmas bevásárló utca közepén, a döbbent járókelők szeme láttára vágták el.

A nyílt utcán vágták el a nyakát egy tizenéves fiúnak Londonban 3

A rendőrség pénteken délután fél 1-kor érkezett ki a Southall Broadway-re, miután bejelentés érkezett késelésről. Mivel a légi mentőszolgálat is a közelben tartózkodott a támadáskor, a tizenéves fiút nagyon gyorsan kórházba szállították.

Az egyik szemtanú szerint pedig a támadás után egy csapat muszlim öltözetben lévő férfi próbált segíteni a földön fekvő sebesültnek.

„Volt egy kisebb káosz, majd egy srác összeesett. Pár percen belül már kint is volt a rendőrség meg a mentők, és igyekezték megmenteni az életét. Fél percen belül már egy mentőhelikopter is ott volt, a rendőrök pedig nekiálltak átfésülni a környező utcákat” – mondta a szemtanú.

„Nagyon félelmetes volt, ahogy a srác csak sétált, és egyszer csak megjelent valaki, aki először oldalba szúrta, majd a nyakánál is megvágta. Mindenki sokkban volt, sőt sokan bemenekültek a környező boltokba, mert azt hitték, megint valami terrortámadás kezdődik.”

A forgalmas utcát teljes szélességében elkordonozta a rendőrség pénteken, miközben helyszíneltek. Később bejelentették, hogy a férfi sérülései nem életveszélyesek, és hogy az ügy kapcsán egyelőre nem történt letartóztatás. Azt is hozzátették, hogy egyelőre nincs jele annak, hogy az incidens terrortámadás lenne.

„A rendőrséget péntek délután 12:20-kor hívták ki az ealingi Southall Broadway-re késelés miatt. Tisztjeink, valamint mentősök és légimentősök siettek a helyszínre, és a tizenéves áldozatot egy dél-londoni kórházba szállították” – olvasható nyilatkozatukban.   Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után