A nyílt utcán, az emberek szeme láttára késeltek halálra egy férfit London belvárosában 1

Egy férfit megkéseltek és megöltek a nyílt utcán a brit főváros szívében, amikor váratlanul verekedés tört ki az egyik metrómegálló kijáratánál.

A nyílt utcán, az emberek szeme láttára késeltek halálra egy férfit London belvárosában 3

A halálos kimenetelű késelés a Bell Streeten, az Edgware Road metróállomás mellett történt kedden este 22 óra 40 perc körül. A hírek szerint a verekedés közben legalább egy pisztolylövés is eldördült.

A megkéselt 20 év körüli férfi a mentőszolgálat embereinek minden igyekezete ellenére még a helyszínen életét vesztette. A Bakerloo vonal állomása még a reggeli órákban is zárva volt, amíg a rendőrség emberei a helyszínen dolgoztak.

A nyílt utcán, az emberek szeme láttára késeltek halálra egy férfit London belvárosában 4

A TfL ezzel párhuzamosan megerősítette, hogy az eset miatt a londoni metróra szóló jegyeket elfogadják a buszjáratokon is.

A késelést követően három férfit is letartóztattak, akik kapcsolatba hozhatók a támadással, és ők továbbra is rendőrségi őrizetben vannak. A rendőrség úgy véli, hogy tudják, ki az elhunyt férfi, és igyekeznek értesíteni a hozzátartozóit.

A nyílt utcán, az emberek szeme láttára késeltek halálra egy férfit London belvárosában 5

A környéken több kisebb terület még mindig le van zárva. Az állomás környékét tegnap este 23 óra előtt nem sokkal zárták le. A 6-os, 16-os és 98-as autóbuszok jelenleg közlekednek, de nem a megszokott útvonalon haladnak az útlezárás miatt.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után