A metró alá löktek egy férfit mindenki szeme láttára London belvárosában 1

Egy férfit ma dél körül London belvárosában az érkező metró elé löktek a Northern Line vonalán, ami egy időre teljesen meg is bénította a forgalmat az amúgy is zsúfolt tömegközlekedésben.

london-tube

Az illetőt nem sokkal 12 óra előtt lökték a sínekre a Northern Line, Kentish Town nevezetű megállójánál. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, és az orvosok jelenleg is küzdenek az életéért. A mentők, a tűzoltók és a rendőrség emberei a délután folyamán a helyszínen maradtak, az ügyben ugyanis, mivel szándékosság lehetősége áll fent, nyomozás indul, így a megállóban helyszínelés folyik.

Mel Westwood az érkező metrón volt, amikor a tragikus esemény megtörtént. Elmondása alapján többek közt egy csoport gyerek is a helyszínen volt, alig pár méterre az eseményektől.

kentish

„A legelső metrókocsiban utaztam, közvetlenül a vezető mögött. Fejhallgató volt a fejemen és zenét hallgattam, amikor hirtelen egy nagy döccenést éreztem. Mindenki felállt a helyéről, én is levettem a fülesemet, és megkérdeztem mi történt. Azt mondták, valakit elütöttünk. Egy csapat kisgyerek is ott volt a tanárukkal, akik a nagy rémülettől sokan sírni kezdtek.” – mesélte a szemtanú.

Az egyik metróalkalmazott azt mesélte, hogy nem hitt a szemének, és hogy olyan volt az egész, mint egy filmben. Amikor a rendőrök a nagy fejetlenség közepette megérkeztek és elkezdtek hangosan kiabálni, hogy mindenki azonnal hagyja el a megállót, sokan bepánikoltak, mert azt hitték, hogy bombát találtak.

kentish2

A szándékosság ténye egyelőre még nem bizonyított, tehát azt nem tudjuk pontosan, hogy szánt szándékkal, vagy véletlenül lökték meg az illetőt, aminek következtében a metró elé zuhant. A rendőrség nyomozást indított, hogy kiderüljön pontosan mi is történt.

„Szó szerint fizikailag rosszul lettem a történtektől. Valakit épp most löktek a metró alá Kentish Town-nál. Mindenki vigyázzon magára!” – írta twitteren egy másik szemtanú.

„Ne álljatok közel a peron széléhez az aluljárókban! Most láttam, ahogy egy pasast az egyik szerelvény elé löktek Kentish Town metrómegállónál. Remélem, túléli.” – írta egy harmadik.

A rendőrség azt írta nemrég egy közleményben, hogy az incidens 11:45-kor történt, Kentish Town megállónál a Northern Line vonalán, de az illető túlélte és az orvosok jelenleg is a megmentésén fáradoznak. Több szemtanú is azt állította, hogy szándékosan lökték a sínekre, ezért az ügyben nyomozás indul. Bárki, akinek információja van arról, hogy mi történt, hívja a 0800 40 50 40 számot.    Forrás: http://www.bbc.co.uk/

  • Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoporthoz (13,000fő), és hivatalos oldalunkhoz (16,700fő).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, hasznos, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után