Életveszélyes fejsérülést szenvedett egy férfi, akit a csúcsforgalmi órákban ütött el egy metró, miközben lehajolt, hogy felvegye a táskáját.

article-2540449-0503E9720000044D-161_634x423

Dél-Londonban, a stockwell-i szemtanúk „borzalmasnak” írták le az esetet Twitteren. A Brit Közlekedési Rendőrség szerint a férfi kritikus állapotban volt.

Nick Brown, a londoni közlekedésért felelő vezérigazgató azt nyilatkozta, hogy a baleset éppen csak 09:00 előtt volt, és nem teljesen világos, hogy mi is történt pontosan az északi közlekedési vonalon érkező szerelvény peronján.

„Kivizsgáljuk az esetet, hogy pontosan megértsük mi történt, de azt már határozottan állíthatjuk, hogy az egész állomáson uralkodó jelentős forgalom ellenére a peron egyáltalán nem volt túlzsúfolt,” – jelentette ki Mr. Brown.

stockwell7

A londoni mentőszolgálat szóvivője ezt nyilatkozta: „Elláttunk egy súlyos fejsérülést szenvedett 20 év körüli férfit és sürgősséggel szállítottuk a Kings College Kórházba.”

Egy Super D nevű twitterező azt írta, hogy látott egy férfit, ahogy nekiütközött a metrószerelvénynek, „amint lehajolt, hogy felvegye a táskáját”.

Szemtanúk elmondása szerint az emberek sikítozni kezdtek, amikor meghallották az ütközést, és látták, hogy többen segíteni próbáltak a férfinak a mentősök érkezése előtt.

Egy Chris Duncan nevű utas ezt twittelte: „Azon a metrón ültem. Félelmetes volt. Egy férfi beverte a fejét a vele szembejövő metrószerelvénybe.”

stockwell6

Isabelle Zonderland ezt mondta a London Evening Standard-nek: „A metrón ültem, amikor ez történt. Amikor leszálltunk a metróról, láttam, ahogy ott fekszik. Valaki, aki azt hiszem a peronon volt, éppen ellenőrizte a pulzusát. Az arca csupa vér volt.”

Márciusban Nick Mann, 35 évesen életét vesztette egy súlyos fejsérülés következtében, amikor megpróbálta megmenteni Robert Mann-t, a 32 éves öccsét attól, hogy elüsse egy metrókocsi az old street-i metróállomáson. Robert Mann kórházban maradt.

Március 12-én, a csúcsforgalmi órákban magával hurcolt egy utast a metrószerelvény a clapham south-i metróállomáson, miután beakadt a kabátja a metrókocsi ajtajába. A nő beesett a két kocsi közötti résbe, majd kórházba szállították súlyos kéz-és fejsérülésekkel.

2005-ben, a sotckwell-i metróállomáson agyonlőtte Jean Charles de Menezes-t egy rendőr, aki összetévesztette őt egy öngyilkos merénylővel.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.bbc.com/news/uk-england-london-32249083