A manchesteri rendőrség két fiatal magyar nőt mentett meg, az őket rabszolgákként fogva tartó, szintén magyar, bűnözők kezei közül.

bolton rabszolga no

A két nőt állítólag rendszeresen verték, és szexuális tevékenységekre kényszerítették, gyakorlatilag szex rabszolgákként tartva őket.

A Greater Manchester Police, szervezett bűnözésre specializálódott alakulata a nőkkel együtt egy alig egy éves kisbabát is kiszabadított a rajtaütés helyszínéről. A rendőrség az akciót március 27-én hajtotta végre Boltonban, a Spa Road-on.

Az egyik nő 20, a másik pedig 30 éves volt, akiket a rendőrség biztonságba helyezett, és azóta már újraegyesültek saját családjaikkal. A rendőrség elmondása szerint hosszú hónapokon keresztül voltak fogva, miközben kihasználták, verték és prostitúcióra kényszerítették őket.

A nyomozás kapcsán Dárdai Ferenc (21), Király Melania (42), Dárdai Ferenc (41) és Dárdai Dániel (19) Bolton, spa road-i lakosokat embercsempészettel vádolják, míg a 21 éves Dárdai Ferencet emellett nemi erőszak vádja is sújtja. Március 30-án mindannyian megjelentek a boltoni bíróságon és a nyomozás végéig őrizetben maradnak.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.ibtimes.co.uk/bolton-greater-manchester-police-rescues-hungarian-women-lives-sex-slaves-1495265