A legjobb könyvek a befektetés megtanulásáról 1

A legsokoldalúbb és legegyszerűbb módja annak, hogy minden kezdő a könyvekből kezdje el megtanulni a befektetés alapjait. Egy könyvnél nincs konkrét időponthoz kötve, mindig félreteheted egy időre, vagy olyan tempóban olvashatsz, ami neked kényelmes. Itt a legfontosabb a megfelelő könyvek kiválasztása, amelyek segítenek megválaszolni a devizakereskedés elindításának kérdését.

A legjobb könyvek a befektetés megtanulásáról 3

Benjamin Graham “Az intelligens befektető”

Az Intelligens befektetőben Benjamin Graham mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyőzze az olvasót arról, hogy a túlzott optimizmus a tőzsdén kívül is előnyös, ahol mindig katasztrófához vezet. Ez a fő oka annak, hogy ez a könyv kapta tőlünk a legmagasabb értékelést. A szerző világosan leszögezi, hogy szinte biztos, hogy pénzt veszítesz, ha felkészületlenül és egyértelmű utasítások nélkül csatlakozol a tőzsdéhez, mivel az egész üzlet ellened dolgozik.

Jeremy Miller “Warren Buffett befektetési szabályai”

A Jeremy Miller nevű befektetési rovat szerzője a látnok, guru és pénzügyi szakértő Warren Buffettnek ajánlotta könyvét. Tartalmazza azokat a leveleket, amelyeket Buffett írt kollégáinak és üzleti partnereinek, amelyekben megvitatta kutatásának eredményeit, és mélyrehatóan kifejtette saját befektetési stratégiáit.

Jelen van a levelek aktuális rendszerezése, valamint egy tanulmány a Buffett Partnership Limited történetéről, mint a Buffett által 1956-ban alapított rendkívül sikeres vállalkozásról. A könyvből megtudhatja az olvasó, hogyan értékelte befektetéseinek sikerét a pénzügyek egyik legjelentősebb alakja, hogyan tudott ilyen elképesztő teljesítményt elérni.

Michael Lewis “Liar’s Poker”

Ez egy mese a befektetési bankokról a pénzügyi világválság kellős közepén. Michael Lewis, a “dokumentumfilmes üzleti thriller” alműfaj mestere hősének karrierjét meséli el a Salomon Brothersnél, a világ akkori legbefolyásosabb és legsikeresebb befektetési bankjánál. A Liar’s Poker főhőse rendszeres gyakornokként indul, és egy kihívásokkal teli, félelmetes és lenyűgöző úton halad fel a pénzügyi piramis tetejére. Ez az emberi ambíció, a kapzsiság és a kötvénypiachoz való kötődés egyértelmű leírása.

Számos különböző információforrás segít megérteni a befektetési folyamat alapelveit, de ezek közül a legjobb a befektetőknek szóló szakirodalom. Miután elolvasta ezt a szakirodalmat, pontosan tudni fogja, mik a befektetések, és hogyan kezdjen el a semmiből a forexbe fektetni, megismerkedjen a kereskedéssel és sikeresen tegye meg az első lépéseket.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után