A brightoni tengerparton erőszakolt meg egy nőt egy rendőr Angliában 1

Vádat emeltek egy szolgálatban lévő, a Metropolitan Policenak dolgozó rendőrtiszt ellen egy nő megerőszakolása miatt, ami a Brighton Beachen történt – közölte pénteken a sussexi rendőrség.

A brightoni tengerparton erőszakolt meg egy nőt egy rendőr Angliában 3

A 33 éves Laurence Knight őrmestert egy héttel a 2021. július 17-i állítólagos támadás után tartóztatták le. Knight, aki a Met Detentionnél volt, az értesülések szerint akkor éppen nem volt szolgálatban, amikor az incidens megtörtént.

A férfit azóta felfüggesztették állásából az észak-londoni Stoke Newington Police Station-nél. Knightot óvadék ellenében szabadlábra helyezték, mialatt a nyomozás folytatódott, és most a sussexi rendőrség vádat emelt ellene.

Június 23-án kell majd először megjelennie a bíróságon a Brighton & Hove Magistrates’ Court előtt. Pete Gardner főfelügyelő, a Met Detention egyik vezető beosztású alkalmazottja a következőket mondta: „Tudjuk, hogy az emberek közül sokan, és valamelyest joggal fognak aggódni, ha hallanak erről a nagyon súlyos vádról, amelyet egy rendőrtiszt ellen emeltek.”

„Teljesen megértjük ezt az aggodalmat, és hálás vagyok a sussexi rendőrségnek az alapos nyomozásért és az áldozatnak nyújtott folyamatos szakértői támogatásért.A Met Szakmai Szabványügyi Igazgatósága mindenről alapos tájékoztatást kapott, és a szabálysértési ügyekkel a büntetőeljárás befejezése után foglalkoznak majd. A tisztet időközben felfüggesztették a szolgálatból.”

Knight őrmester letartóztatását követően a Met kötelező beterjesztést tett az ügy kapcsán a Független Rendőrségi Hivatalhoz. Az IOPC megállapította, hogy a szabálysértési vizsgálatot a Met-nek kell vezetnie.

A sussexi rendőrség közleményében pedig ez olvasható: „A sussexi rendőrség letartóztatott egy férfit, miután egy nő arról számolt be, hogy 2021. július 17-én, szombaton megerőszakolták a Brighton Beachen.”

„A 33 éves Laurence Knightot, aki a Met Police tisztje, július 28-án nemi erőszak alapos gyanúja miatt letartóztatták, és óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Május 27-én beidézték, hogy június 23-án jelenjen meg a Brighton Magistrates’ Court előtt, hogy szembenézzen az ellene emelt vádakkal. A rendőr az incidens idején nem volt szolgálatban. Az áldozat továbbra is szakértők segítségére szorul a történtek miatt a bírósági eljárás ideje alatt.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után