50 méter magasból, egy panelházból zuhant ki egy 6 éves kisfiú Londonban 1

Teljesen összeomlottak annak a hatéves kisfiúnak a szülei, aki szörnyethalt, miután több mint 150 láb magasból zuhant ki egy londoni panellakásból.

50 méter magasból, egy panelházból zuhant ki egy 6 éves kisfiú Londonban 3

A rendőrséget a kelet-londoni Jacobs House-hoz riasztották a New City Road-on valamivel reggel 6 óra előtt, amikor a gyermek kiesett a 15. emeletről. A fiút Alam Makialnak hívták, és nagynénje, Maryam Hadafow „kedves fiúnak” és „nagyon édes kisgyereknek” írta le.

A MailOnline-nak ezt nyilatkozta a történtek után: „Hamarabb felkelt, mint a szülei, és egyszerűen kiesett a konyhaablakból. Édesanyja vagy ötször írt e-mailt az ablakok és ajtók miatt az önkormányzatnak, és többször is kiemelte, hogy nem biztonságosak a gyerekei számára.”

„Akam apja csak ordítozott a történteket követően, hogy: „A fiam, a fiam meghalt.”

50 méter magasból, egy panelházból zuhant ki egy 6 éves kisfiú Londonban 4

A fiú apja „vigasztalhatatlan” volt a tragédia után, az egyik lakásban élő Ansert Davis pedig azt mondta: „Csak lerohantam utána és próbáltam beszélni az apával, de egyszerűen kommunikálni se nagyon lehetett vele, annyira ki volt borulva.”

Állítólag utána más szomszédok is lejöttek segíteni, és a kisfiú anyukája is ott volt „de teljesen összeomlott és meg volt zavarodva”. Mr. Davis úgy fogalmazott: „Odarohant a gyermekhez, egy pillantást vetett rá, és aztán remegve elfordult. Folyamatosan látom magam előtt a képet a fejemben. Nagyon szörnyű, van egy ilyen korú unokám. Ó, Istenem, mintha a saját gyerekeidet látnád.”

Egy másik lakó, JJ azt mondta, hogy a fiú a 15. emeleten lakott. Azt mondta: „Még a mentősöket is megrázta a látvány. A mentők 6 óra, 6 óra 10 óra körül már itt voltak. Gyorsan ide értek.”

50 méter magasból, egy panelházból zuhant ki egy 6 éves kisfiú Londonban 5

Minden valószínűség szerint baleset volt, de senki sem tudja, hogyan történt pontosan. Az emberek most válaszokat keresnek.

A Fővárosi Rendőrség közleményében ez olvasható: „Május 16-án, csütörtökön 5 óra 58 perckor hívtak minket, hogy egy gyermek kizuhant egy magas épületből a New City Road-on. A londoni tűzoltóság, a londoni mentőszolgálat és a londoni légi mentő egységei is kimentek a helyszínre.”

„A helyszínen egy hatéves kisfiút találtunk aki kiesett egy társasház felső emeletéről. A mentőszolgálat embereinek minden erőfeszítése ellenére sajnos a gyermek még a helyszínen meghalt.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után