42 éves nő ölt meg egy 7 éves kisfiút egy lakásban Nagy-Britanniában 1

Egy középkorú nőt tartóztattak le a rendőrök és vádolnak egy alig hétéves kisfiú meggyilkolásával Walesben, Pembrokeshire területén.

42 éves nő ölt meg egy 7 éves kisfiút egy lakásban Nagy-Britanniában 3

A mentőket szerdán nem sokkal 10:45 előtt hívták ki az incidenshez egy Haverfordwestben, az Upper Market Streeten található címre. A fiatal gyermeket ott találták meg és a mentők megérkezésekor még élt, de nem sokkal később még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A 42 éves Papaipit Linse-t gyilkosság elkövetésével vádolják, és a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte egy rövid, a swansea-i Magistrates Courton lefolytatott meghallgatást követően.

A Haverfordwest-i Linse a szombati, mindösszesen kétperces meghallgatáson megerősítette nevét, születési dátumát és lakcímét, de nem kérték fel hogy deklarálja bűnösségét vagy ártatlanságát az ellene felhozott vádpontokban.

Legközelebb január 16-án, kedden jelenik majd meg a Swansea Crown Court színe előtt. Egyelőre hivatalosan még azt sem erősítették meg, hogy ő és a fiatal áldozat bármilyen rokoni kapcsolatban álltak-e, vagy sem.

A Dyfed-Powys Police szóvivője a következőket mondta: „Egy nőt gyilkosság elkövetésével vádoltak meg, miután Haverfordwestben meghalt egy fiatal kisgyerek. A rendőrséget január 10-én, szerdán délelőtt 10.45-kor hívták ki egy az Upper Market Streeten található címre.”

„Sajnos egy hétéves kisfiú meghalt nem sokkal a rendőrség és a mentők megérkezése után. Részvétünk a gyermek szeretteinek ebben a rendkívül nehéz időszakban. Papaipit Linse-t a rendőrök még helyszínen letartóztatták, és most gyilkossággal vádolják. A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte, és szombaton fog legközelebb megjelenni a bíróságon.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után