Emberek tucatjai nézték végig tétlenül, amint egy 21 éves fiatal srácot halálra szurkáltak egy dugig telt londoni bárban.

2D4DA4AF00000578-3268528-image-a-1_1444583755666

Nyomozást indított a rendőrség, miután vasárnap egy tömött szórakozóhelyen gyilkosság történt, ráadásul rengeteg ember szeme láttára. A London észak-nyugati részén lévő RE bárban ugyanis a fiatal Josh Hanson késelés áldozata lett, amit a jelen lévő emberek dermedten néztek végig. A mentők minden tőlük telhetőt megtettek a fiatal srác életének megmentéséért, de Josh sajnos a helyszínen életét vesztette.

A fiút nyakon szúrták a bár előtt, ahol akkor csaknem 40 ember volt. Sokan elmenekültek a helyszínről, de a legtöbben csak bénultan nézték az eseményeket. A valósággal sokkolt jelenlévők azonnal terjeszteni is kezdték a híreket a közösségi oldalakon. A támadás nem sokkal hajnali 1 óra után történt. A rendőrség éppen ezért nyomatékosan megkér mindenkit, aki éjfél után a helyszínen tartózkodott, hogy bármilyen hasznos információja van a történtekkel kapcsolatban, az azonnal lépjen velük kapcsolatba. Josh az elmondások alapján a pultnál állt, amikor a támadó megszúrta.

Az RE bárban 21 éves korhatár van érvényben, és rendszerint heti háromszor szokott zenés esti szórakozóhelyként funkcionálni. A hely egyébként nem rég kérvényezte a hajnal kettőig való nyitva tartáshoz szükséges papírokat hétvégékre. A környék lakói ennek a legkevésbé sem örülnek, és 24 család már írásban is jelezte, hogy ellenzi az ötletet a nagy zajra és a rendszeresen előforduló hangos és vállalhatatlanul viselkedő részeg fiatalokra hivatkozva.

„Nem volt semmi előjele, és nem voltak a késelést megelőző események sem, amik a gyilkossághoz vezettek volna. Látszólag a gyilkosnak semmilyen indítéka nem volt a bűncselekmény elkövetésére. Josh a barátaival volt a bárban, amikor látszólag ok nélkül az elkövető odament hozzá, és leszúrta. ”  – nyilatkozta a nyomozást vezető Noel McHugh.

Az elbeszélések alapján nagyon nagy volt a káosz többen sírtak, volt aki elfutott. A fiú két barátja röviddel a támadás után csurom véresen jött ki a bárból, miután feltehetően az életét próbálták megmenteni. A támadó a zűrzavart kihasználva oldott kereket a nagy tömegben.

A fiú családja egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben, a barátai pedig mind szívszorító üzenetekkel búcsúztak tőle. A tettes még szabadlábon van, letartóztatás nem történt. Bárki, aki információval rendelkezik az estéről, esetleg látott, vagy hallott valamit, az hívja bátran a 020 8785 8099-es számot.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/