Egy fiatal srác még élet és halál között lebeg, és három másik ember is megsebesült egy késeléses támadásban, ami egy metrómegállónál mellett történt Harrowban.

A 23 éves férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, ő volt az egyike a négy áldozatnak, akit kórházba kellett vinni a Harrow-on-the-hill melletti támadás után, vasárnap hajnalban. Az egyik srácot „teljesen vér borította”, egy másik pedig „végig üvöltött a fájdalomtól” egy szemtanú szerint. Ő 3:45 körül szállt le a buszról, akkor hallotta meg a kétségbeesett kiáltásokat.

„Két embert láttam a földön feküdni, az egyiket teljesen beborította a vér, a másik tőle nem messze feküdt, és hallatszott a hangján, hogy nagyon nagy fájdalmai vannak. A mentők pár perc után érkeztek meg, egyből elkezdték a sebesültek ellátását. Beszéltem valakivel, aki látta az egész támadást – azt mondta, egy csapat fiatal srác támadt rájuk a késekkel, miután szóváltásba keveredtek. Volt ott még egy pasas, ő képes volt járkálni, de neki is vér borította a kezeit. Én csak ennyit láttam, de ez is nagyon nyomasztó volt – soha életemben nem láttam még ennyi vért.”

Miután a rendőrök és mentősök kiérkeztek a helyszínre a Station Roadra, egyből kórházba vitték a négy sebesültet. Egy 19 éves áldozat állapota a hírek szerint súlyos, de stabil, egy 20 és 21 éves srácot pedig, akiket szintén szúrt sérüléssel vittek be, már ki is engedtek. A 23 éves áldozat azonban még az életéért küzd.

A rendőrség szerint még folyik a nyomozás, és mindent megtesznek azért, hogy felderítsék az eset minden részletét. A környéket lezárták a nyomozás idejére. A héten egyébként ez a második késes támadás a környéken, néhány napja egy férfit kellett kórházba vinni, miután szúrt sebet kapott Harrow központjában.    Forrás Hirdetőknek: [email protected]