3 nő szexuálisan zaklatott, és megalázott egy fiatal srácot Angliában 1

Egy három fiatal nőből álló csoport vodkával leitatott egy fiatal sportoló srácot, majd különböző módokon molesztálták és többek közt még a haját is levágták, derült ki a bíróságon az ésazk-angliai Preston városában.

snn0115a-682_1352655a
a kép csak illusztráció

A 26 éves Brogan Gillard, a 22 éves Paige Cunningham, és a 20 éves Shannon Jones az elbeszélésük alapján a 20 esztendős focistát egy buliban szedték fel. A Cumbria területén lévő Barroe-in-Furness városából származó három „grácia” addig itatta a srácot vodkával, míg az elájult. Ezt követően mindenféle megalázó dolgokat műveltek vele, ami bőven kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát, és mindeközben körülötte táncoltak és nevetgéltek.

Mind a hárman elfogadták a szexuális zaklatás vádját a Preston-i bíróságon, azonban a védőbeszédeik alapján a bíró ejtette a vádat a szexuális zaklatáson belül a behatolás és a testi sértés vádpontokban.

Miután eszméletvesztésig itatták a srácot, teljesen meztelenre vetkőztették és levideózták, hogy miket csinálnak vele. A videón többek közt az is jól látható, hogy Gillard levágja a 20 éves fiú haját. A három fiatal hölgy azt is videóra vette, ahogy a srác meztelen teste fölött zöldségeket szeletelnek, miközben körültáncolják és molesztálják.

ad_229141658

Ezt követően a felvételen az is rajta van, ahogy Gillard meglóbálja az ollót, és azt kérdezi a többiektől: „Dugjuk fel a seggébe?”, majd széthúzzák a fiú két farpofáját.

Az áldozat, aki nem szerette volna, hogy a neve nyilvánosság elé kerüljön, nem kívánt bizonyítékokat bemutatni az ügy kapcsán.

Az ügyet követően mind a három nőszemély regisztrálásra kerül a szexuális bűnelkövetők listájában. A bíróság az ítélet a következő hónap során fogja meghozni. Mindenesetre ki gondolta volna, hogy fordulhat a kocka, bár úgy tűnik, a mai világban már minden elképzelhető…   Forrás: metro   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után