3 fiatal utasokat vert össze egy londoni vonaton, egy másik banda pedig egy 12 éves lányt zaklatott 1

Két csoport fiatalt is nagy erőkkel keres a rendőrség Angliában, miután az egyik buszjáraton és egy vonaton is támadás érte az utasokat. Az egyik buszjáraton egy 12 éves kislányt zaklatott szexuálisan egy fiatal férfiakból álló csoport, míg egy londoni vonaton három fickó véletlenszerűen kiválasztott utasoknak esett neki és vert össze.

A rendőrség hajtóvadászatot indított az ellen a 3 fiatal ellen, akik az egyik reggeli vonaton találomra kiválasztott utasoknak estek neki, és vertek össze. Az eset a dél-londoni Tulse Hill és a Surrey területén található Tattenham Corner között történt. Az egyik utasnak az orrát törték el, míg egy másiknak a fogát verték ki.

3 fiatal utasokat vert össze egy londoni vonaton, egy másik banda pedig egy 12 éves lányt zaklatott 3

„Három férfit keresünk, akik az utasok beszámolói és a kamerafelvételek alapján több utassal is verekedésbe bonyolódtak. Ennek következtében az egyik utas orra eltörött, míg egy másiknak a fogát verték ki. A rendőrség szerint a képeken látható személyeknek közük lehetett az esethez. Bárki, aki látott valamit, vagy felismeri a személyek egyikét, az azonnal vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel.” – nyilatkozta a BTP egyik rendőrtisztje.

3 fiatal utasokat vert össze egy londoni vonaton, egy másik banda pedig egy 12 éves lányt zaklatott 4

A másik eset Közép-Angliában történt. Az alig 12 esztendős kislány a barátaival utazott, amikor egy csapat fiatal vette őket körül a járat felső emeletén. A fiatalok az elbeszélések alapján a húszas éveik elején járhattak. Az incidens Kingstanding területén történt, ami Birmingham városa mellett található. Az áldozat barátait szinten inzultálta a banda, azonban nekik még időben sikerült lemenekülniük a buszról.

„Nem lehet szavakba foglalni, hogy mit éreztem, amikor a kislányom felhívott engem az eset után. Szörnyen éreztem magam, hogy nem voltam ott pont akkor, amikor a legnagyobb szüksége volt rám. A rendőrök még nem jöttek ki hozzánk, csak telefonon beszéltek velem. A kislányom nagyon zaklatott volt, amikor hazaért. Azt mondta, hogy kb hatan lehettek. A busz felső emelete szinte teljesen üres volt, ők mégis a lányomhoz és a barátaihoz mentek oda. A többieket is megtámadták, de ők leszaladtak az alsó szintre a lányom meg ott maradt velük egyedül.” – nyilatkozta a lány anyukája, aki szintén elég zaklatott volt az eset miatt.

3 fiatal utasokat vert össze egy londoni vonaton, egy másik banda pedig egy 12 éves lányt zaklatott 5

Az anyuka azt mesélte, hogy a lánya elmondása szerint a fiatalokból álló banda végül néhány megállóval később elhagyta a járművet. Az ügy kapcsán a rendőrség nyomozást indított, és igyekszenek mielőbb kézre keríteni a tetteseket.      Forrás

Megosztás