3.4 millió ember fog kapni 100 fontot Nagy-Britanniában az egyik nagy pénzintézettől „csak úgy” 1

3,4 millió ember for részesülni 100 GBP-os „jutalomban” a pénzintézetétől a szigetországban. A Nationwide Building Society azon tagjai, akikkel „a legmélyebb kapcsolata van” a cégnek, egy 100 GBP-os váratlan összeget kapnak a Nationwide Fairer Share program keretein belül.

3.4 millió ember fog kapni 100 fontot Nagy-Britanniában az egyik nagy pénzintézettől „csak úgy” 3

A jogosult személyek között 340 millió fontot osztanak szét, a kifizetés pontosabb részleteiről pedig pénteken osztanak majd meg több információt. Az alábbiakban felvázolunk mindent, amit erről a kifizetésről tudni kell, beleértve azt is, hogy te leszel-e az egyik szerencsés jogosult.

Ki jogosult erre az összegre?

A 340 millió GBP-ot az arra jogosult tagok között osztják szét, akik rendelkeznek megfelelő folyószámlával, valamint egy minősített megtakarítási vagy jelzálogtermékkel. Ahhoz, hogy a Fairer Share kifizetésére jogosult folyószámlával rendelkezzen, annak 2023. március 31-én már aktívnak kellett lennie. A jogosult tagoknak júniusban is rendelkezniük kell folyószámlával.

A megfelelő megtakarításokkal rendelkezőknek összesen legalább 100 GBP-juk vagy több kellett, hogy legyen személyes megtakarítási számlán vagy készpénzes Isas-on a Nationwide-nál 2023 márciusában bármely nap végén. Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen jelzáloghitele alapján, a Nationwide tagnak legalább 100 GBP-tal kellett tartoznia a társaságnak 2023. március 31-én.

Hogyan kapod meg az összeget?

A Nationalwide péntektől elkezdi tájékoztatni a jogosult tagokat a 100 GBP-os összeg kifizetéséről. A kifizetéseket júniusban automatikusan kiküldik a számlatulajdonosoknak.

Miért kapják az emberek ezt az összeget?

A vállalat vezetősége azt mondta, hogy visszaadnak valamennyit ügyfeleinek, miután jelentős pénzügyi eredményeket és 2,2 milliárd font nyereséget értek el. „…mivel mi nem egy bank vagyunk a nyereségünket a tagjaink javára fordítjuk” – mondta Debbie Crosbie vezérigazgató, aki tavaly júniusban csatlakozott a céghez a TSB-től. „Ezért vezettük be a „Fairer Share”-t, amivel még több értéket fogunk visszaadni tagjainknak.”

További kifizetésekre számíthat?

A vállalat közölte, hogy a kifizetést évente kívánja megismételni, feltéve, hogy ez nem károsítja a Társaság pénzügyi erejét. A Nationwide egy új Fairer Share Bond-ot is elindított, amely 4,75 százalékot fizet, és amely a Társaság mind a 16 millió tagja számára elérhető.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után