20 éves magyar lány tűnt el Londonban: egyre valószínűbb, hogy meggyilkolták 1

A rendőrség vizsgálja a fiatal lány eltűnésének körülményeit, és nemrég gyilkosság elkövetésének alapos gyanújával el is fogtak egy férfit, de a lány keresése továbbra is folyamatban van.

20 éves magyar lány tűnt el Londonban: egyre valószínűbb, hogy meggyilkolták 3

A 20 éves Ákom Ágnes, aki Cricklewood területén lakott, még május 9-én vasárnap tűnt el, miután elment otthonról. Észak-Actonban hétfőn tartóztattak le egy 63 éves férfit, akiről azt feltételezik, hogy ismerte Ágnest, és a lány fogvatartásával és meggyilkolásával gyanúsítják.

A férfit őrizetbe vették, és az egyik észak-londoni rendőrségen folyik a kihallgatása. Ágnes, egy magyar állampolgár, aki már öt éve él az Egyesült Királyságban. A Met bűnügyi osztályának nyomozói továbbra is arra kérik a lány ismerőseit és mindenkit, aki valamilyen hasznos infóval rendelkezik, hogy Ágnes tartózkodási helyével kapcsolatban osszanak meg velük mindent, ami a nyomozás menetetét segítheti.

20 éves magyar lány tűnt el Londonban: egyre valószínűbb, hogy meggyilkolták 4

A lány szőke hajú, durván 165 cm magas, és az eltűnése idején egy fehér szőrös kabátot, kék koptatott farmert és rózsaszín cipőt viselt.

„Embereink fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy megtalálják Ágneset, akit már több, mint 10 napja senki sem látott, és senki nem tud semmit a hollétéről. Komolyan aggódunk Ágnes biztonsága miatt, és rettentő fontosnak tartjuk, hogy a lehető leghamarabb megtaláljuk. Jelenleg a Park Royal és Holland Park környékek részletes átkutatása zajlik, a tegnap éjszakai letartóztatást követően. A rendelkezésünkre álló technológia segítségével próbáljuk a lehető legpontosabban meghatározni, hogy Ágnes merre mehetett.” – mondta a nyomozást vezető Neil John nyomozó főfelügyelő.

Bárki, akinek az elmúlt 10 napból bármilyen információja van Ágnesről, vagy arról, hogy hol van most, vagy merre járt ez alatt az idő alatt, vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel, hívja a 101-et, vagy a 0208 3580 100 telefonszámot.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után