17 éves fiút késeltek halálra fényes nappal tinédzserek kint a szabadban Angliában 1

Egy 17 éves fiú meghalt egy feltételezhetően „célzott támadásban”, miután késsel halálosan megsebesítették a Cam folyónál Cambridge városában.

17 éves fiút késeltek halálra fényes nappal tinédzserek kint a szabadban Angliában 3

Három másik tinédzsert, kettő 14 és egy 17 éves korút, nem sokkal később a rendőrök letartóztattak gyilkosság elkövetésének alapos gyanújával. Tegnap 14.52-kor a Chesterton külvárosában található Logan’s Meadow természetvédelmi területen történt késelés miatt hívták a rendőrséget a helyszínre már kiérkezett mentősök.

Az áldozatot mindössze négy perccel később a helyszínen halottnak nyilvánították, mivel sérülései annyira súlyosak voltak, hogy már nem tudták megmenteni az életét, és ezt követően a rendőrség megindította a vizsgálatot gyilkossági ügyben.

A kórbonctani vizsgálat még nem történt meg, de a rendőrség úgy véli, hogy a támadás célpontját előre kiszemelték és az áldozatot nem csak véletlenszerűen választották ki a támadók.

A cambridgeshire-i rendőrség nyomozói tegnap este 23:30-kor behatoltak egy házba a városban, és a helyszínen letartóztattak egy 14 éves fiút, akit gyilkossággal gyanúsítanak. Ezt követően két másik, 14 és 17 éves korú fiatalt is elfogtak éjfél körül az otthonukban Dél-Cambridgeshire-ben. Mindhárman a peterborough-i Thorpe Wood rendőrőrsön vannak őrizetben – erősítette meg a helyi rendőrség egyik szóvivője.

17 éves fiút késeltek halálra fényes nappal tinédzserek kint a szabadban Angliában 4

Carl Foster nyomozó-felügyelő így nyilatkozott az incidens kapcsán: „Úgy gondoljuk, hogy a nyilvánosság olyan tagjai is a helyszínen voltak, akik beszéltek a mentősökkel, de elmentek, mielőtt az embereink megérkeztek volna. Közvetlenül arra kérem ezeket az embereket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot.”

„Arra kérek mindenki mást is, aki információval rendelkezik, hogy sürgősen vegye fel velünk a kapcsolatot. Bár még nem tudjuk megerősíteni a halál pontos okát, amíg el nem végezték a boncolást, úgy gondoljuk, hogy a fiú egy célzott támadás áldozata lett.”

A cambridge-i városi önkormányzat vezetője, Anna Smith azt mondta a Cambridge News-nak, hogy az egész város „teljesen le van döbbenve és gyászol a szörnyű hír hallatán”.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után