A londoni rendőrség nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy egy 14 éves iskolás lány nemi erőszak áldozata lett London egyik parkjában, Greenwich területén.

nemi erőszak London

A szerencsétlen kislányt az Avery Hill Park egyik eldugott területén támadták meg néhány nappal ezelőtt, szeptember 4-én. A lány az Avery Hill Road-on sétált épp, amikor az incidens megtörtént.

A rendőrség elmondása alapján az eset ráadásul fényes nappal, valamikor reggel 9 óra és délután 1 között történhetett. A Scotland Yard azóta már képet is közölt az illetőről, akit feltehetően a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. Az ügy kapcsán már több tanú vallomását is felvették, de a rendőrség szeretne még több embert meghallgatni, aki hasznos információval rendelkezhet.

Az ügyre ráállított nyomozó az eset kapcsán azt nyilatkozta, hogy „ez egy szörnyű támadás volt egy sérülékeny kislány ellen, és ráadásul fényes nappal történt.” Mindenkit, aki az ügy kapcsán akár a lányról, akár az elkövetőről tud valamit, esetleg a környéken tartózkodott akkor, arra kér a rendőrség, hogy ne tartsa magában, hanem segítse a nyomozást, ahogy csak tudja.

A gyanúsítottról eddig annyit lehet tudni, hogy egy fiatal fekete férfi, vékony testalkatú, rövid fekete haja van és bajusza. Feltehetően a húszas éveiben járhat. A Scotland Yard hajtóvadászatot indított a férfi ellen és nagy erőkkel keresik.

„A gyanúsított homokszínű katonai nadrágot viselt, sötét cipőt, valószínűleg kéket, és nagy kerek fekete lencsés napszemüveget.” – áll a rendőrségi jelentésben.

A rendőrség azt is elmondta, hogy a kislányt szakemberek kezelik a komoly lelki trauma után, és hogy eddig az ügy kapcsán letartóztatás még nem történt.   Forrás   Hirdetőknek: [email protected]