12 éves iskolás fiú zuhant ki egy panelház egyik felső emeleti ablakán Londonban 1

Egy 12 éves fiú, akit Renoy Ellisnek hívtak, meghalt, miután kizuhant egy panelházból London délkeleti részén.

12 éves iskolás fiú zuhant ki egy panelház egyik felső emeleti ablakán Londonban 3

Az iskolás fiút a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni és a helyszínen halottnak nyilvánították, miután péntek délután lezuhant a kenningtoni Hotspur Streeten található panelház egyik lakásának felső emeletéről.

Féltestvére, Jason Campbell a BBC-nek azt mondta, hogy egy „elképesztő ember volt”, akiben „annyi potenciál” volt. Azt mondta: „Alig néhány hete még együtt játszottunk, fociztunk, meg pingpongoztunk egy kicsit, aztán elmentünk sétálni a parkba. A 12. születésnapján elvittük kicsit kimozdulni a barátnőmmel. Én voltam a példaképe, én voltam a nagy tesója.”

Azt is elmesélte, hogy „szeretett számítógépezni, könyveket olvasni, házi feladatot készíteni, és az élet szinte minden területén kitűnően teljesített”. Campbell azt mondta: „Jól átlátta a dolgokat… olyan okos volt.”

A Scotland Yard szóvivője a mai napon azt mondta, semmi sem utal arra, hogy az incidens bármilyen szempontból gyanús lenne, majd hozzátette: „A rendőrséget egy gyerekhez riasztották, aki kizuhant egy panelház felső emeletéről a Hotspur Streeten. A rendőrség és az LAS (Londoni Mentőszolgálat) szinte egyszerre értek ki a helyszínre. A mentősök minden erőfeszítése ellenére, már nem lehetett megmenteni az életét.”

“A nyomozásnak ebben a nagyon korai szakaszában annyit elmondhatunk, hogy semmi sem utal arra, hogy az incidens gyanús lenne, de a vizsgálatok folyamatban vannak a körülmények tisztázása végett.”

12 éves iskolás fiú zuhant ki egy panelház egyik felső emeleti ablakán Londonban 4

A Lambeth Council szóvivője pedig így nyilatkozott a történtek kapcsán: „Ez egy igazán megdöbbentő és sajnálatos esemény a városrészünkben, és vigasztalódást kívánunk az elhunyt családjának ezekben a nehéz időkben. Az önkormányzat munkatársai is kint voltak a helyszínen és amiben tudták, támogatták a helyi lakosokat. A rendőrséggel is kapcsolatban állunk, miközben vizsgálják, hogy pontosan mi vezetett ehhez a tragikus halálesethez.”

A fiú halála néhány nappal azután történt, hogy a mindössze 6 éves Aalim Ahmed meghalt, miután ő is kizuhant a konyhaablakból egy kelet-londoni panelház 15. emeletéről. A tragikus körülmények közt elhunyt fiú azonnal meghalt, miután rázuhant az épülettömb tövében lévő egyik korlátra.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után