12 éves gyerekek késeltek halálra egy felnőttet a nyílt utcán Angliában, Wolverhamptonban 1

Két alig 12 éves kisfiút vettek őrizetbe nemrégiben a rendőrök egy Shawn Seesahai nevű tinédzser meggyilkolásával kapcsolatban Wolverhampton városában.

12 éves gyerekek késeltek halálra egy felnőttet a nyílt utcán Angliában, Wolverhamptonban 3

A 19 éves Seesahait hétfőn este késelték meg Wolverhampton városának egy forgalmas lakónegyedében. A két fiatal fiút a lakcímükön keresték fel és tartóztatták le a rendőrök gyilkosság elkövetésének alapos gyanújával, és továbbra is a rendőrség őrizetben vannak.

Dave Sanders, az üggyel foglalkozó nyomozó, a gyilkossági csapattól a következőket mondta a történtekkel kapcsolatban: „Szeretnénk részvétünket nyilvánítani Shawn családjának, akiket nemrégiben részletesen tájékoztattunk a fejlemények kapcsán.”

“Nyomozásunk meglehetősen gyors ütemben halad, ugyanakkor továbbra is arra biztatunk mindenkit, aki információval rendelkezik a gyilkossággal kapcsolatban, hogy forduljon hozzánk, lépjen velünk kapcsolatba.”

12 éves gyerekek késeltek halálra egy felnőttet a nyílt utcán Angliában, Wolverhamptonban 4

A West Midlands-i rendőrség szóvivője nemrég közölte, hogy Seesahai családját képzett szakemberek támogatják, miközben a nyomozás folytatódik. Sanders korábban azt mondta:

12 éves gyerekek késeltek halálra egy felnőttet a nyílt utcán Angliában, Wolverhamptonban 5

„A fókuszunk a gyilkosság körülményeinek és előzményeinek pontos kiderítésén és a felelősök bíróság elé állításán van. A vizsgálat már folyamatban van, és arra kérjük a környéken tartózkodó autósokat, hogy nézzék meg a kamerafelvételeiket, mert azok olyan képeket vagy részleteket rögzíthettek, amelyek létfontosságúak lehetnek az ügy megoldásához.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után