10 millió GBP-ot követel egy nő az NHS-től, miután eltört a nyaka, mikor részegen beugrott egy medencébe egy swinger klubban 1

Egy nő, aki azt állítja, hogy lebénult, miután a mentők rosszul kezelték és nem látták el megfelelően, úgy döntött, bepereli a brit egészségügyet, és egy igen nagy összeget szeretne kompenzáció gyanánt.

10 millió GBP-ot követel egy nő az NHS-től, miután eltört a nyaka, mikor részegen beugrott egy medencébe egy swinger klubban 3

A magát megnevezni nem kívánó hölgy 2021 augusztusában törte ki a nyakát, miután ittasan beleugrott egy uszoda sekélyebbik végébe az Infusion nevű helyen, ami egy blackpooli swinger klub. Azt mondja, hogy az incidenshez kiérkező mentősök csak még nagyobb sérüléseket okoztak amikor ellátták, és így lebénult.

Azóta nem tud járni, dolgozni és egyáltalán önállóan élni – írta a Mirror a Legfelsőbb Bírósághoz benyújtott dokumentumokra hivatkozva. A nő most 10 millió GBP kártérítést követel a North West Ambulance Services Trust-tól és a Blackpool Teaching Hospitals NHS Foundation Trust-tól a személyi sérülésekért és egyéb veszteségekért.

A bírósági dokumentumok szerint a klub munkatársai, akik észrevették, hogy a vízben lebeg, óvatosan eltávolították a medencéből, miközben élettársa hívta a mentőket. A feljegyzésekben az is le van írva, hogy a kiérkező orvosok tolószéket használtak, és nem támasztották meg a fejét, valamint leejtették a földre, miközben vitték ki a mentőautóhoz.

A nő azt állítja, hogy ez azt bizonyítja, hogy az orvosok és később a kórházi személyzet nem vették figyelembe annak lehetőségét, hogy megsérült a nyaka, így nem tettek megfelelő lépéseket sérülései súlyosbodásának megakadályozására.

2020 óta a becslések szerint az Egyesült Királyságban körülbelül 1,5 millió ember vett részt a swinger klubokban rendezett eseményeken, amelyben jellemzően házas vagy más kapcsolatban lévő emberek klubokba vagy egyéb helyekre szervezett összejöveteleken vesznek részt, hogy közösen másokkal szexuális jellegű élményeket élhessenek át.

Az elmúlt években ezek a csoportok és tevékenységeik egyre ismertebbek és egyre több ember figyelmét keltik fel, és számos dedikált klub található szerte az országban, amelyek heti rendszerességgel rendeznek rendezvényeket, amelyek gyakran több száz vagy ezer látogatót is vonzanak.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után