Tegnap két súlyos közlekedési balesett történt London két forgalmas területén. Egy iskolás lányt a vonat gázolt el, egy férfit pedig a busz. Az állapotuk kritikus. Jelenleg az életükért küzdenek.

catford1

Tegnap, egy iskolás lányt egy vonat gázolt el az utasok óriási megdöbbenésére a legforgalmasabb órákban, egy dél-londoni állomáson. A lány a vonat alá ragadt lányt a tűzoltóknak sikerült kiszabadítani. Az eset tegnap reggel, röviddel 8 óra előtt történt, a Catford Bridge állomáson.

A rohammentő azonnal kórházba szállította a lányt, aki komoly fej- és lábsérüléseket szenvedett.

A baleset jelentős késéseket okozott a reggeli órákban. A szerelvényeket üzemeltető Southerneastern a Twitteren kért elnézést a késésekért, amiket a vonatbaleset idézett elő, és amiért nem tudtak reggel szerelvényeket indítani Haynes-be, ill. Haynes-ből. A 16 éves lány jelenleg kórházban van. Az állapota súlyos. Az esetét nem tekintik gyanúsnak.

Mivel a vonat kevéssel azelőtt állt meg, hogy elérte volna a Catford Bridge állomás vágányait, a tűzoltóknak ki kellett vezetniük az utasokat a vonatból. Azokat, kik nem tudták a baleset miatt tovább folytatni az útjukat, kártérítésként, tovább használhatták a jegyeiket a további utazásaik során, London területén.

Szintén tegnap, egy járókelőt gázolt el a busz London legforgalmasabb utcájában. A férfi az életéért küzd. A járókelőt tegnap délután 3:30 körül ütötték el az Oxford Street-i Debenhams üzlet előtt. Az utat a rendőrség lezárta, mivel a légi mentő medikusai próbálták ellátni a férfit a helyszínen.

oxford-st-2

Egy szemtanú szerint, eszméletlenül feküdt egy vértócsában a Bond Street-i kereszteződés közelében, miután egy 159-es busz elütötte. A fővárosi rendőrség szóvivője szerint, a férfi életveszélyes sérülésekben szenved.

oxford-st-1

Nesa Kelmendi (22) diák azt nyilatkozta, hogy mindegyik busz megállt, mialatt emberek gyűltek össze az vértócsában fekvő férfi körül, akit elütött egy busz. Voltak, akik megpróbálták lenyugtatni a többieket és irányításuk lá venni a helyzetet. A rendőrség elmondta, hogy a buszsofőrt nem tartóztatták le, ill. hogy az elütött férfit kórházba szállították, akinek az állapota kritikus és jelenleg, az életéért küzd.   Forrás: www.standard.co.uk

Ugrás a HuNglia főoldalára