Verekedés tört ki a Ryanair angliai járatán 1

Bár a nyaralási időszak a végéhez közeledik, a derék brit nép még egy utolsó verekedést összehozott egy repülőjáraton.

Verekedés tört ki a Ryanair angliai járatán 3

A csetepaté egy Ryanair gépen tört ki, amely Newcastle-ból Alicantéba repült, és az lett a vége, hogy egy nőt örökre kitiltottak a légitársaság járatairól. A többi utas reakciója a kialakult helyzetre igen széles skálán mozgott, volt aki elborzadva nézte az eseményeket, és olyan is akadt, aki jól is szórakozott a jeleneten.

Egy férfi utas még egy „basszus, ne már”-t is eleresztett, mikor a légiutas-kísérők szétszedték a két nőt.

Verekedés tört ki a Ryanair angliai járatán 4

Az egyik utas, Lucy felvette videóra a jelenetet – a verekedésbe több jelenlévő is belekeveredett, miközben a stewardessek megpróbálták szétszedni őket.

„A nő üvöltözött, csapkodott, produkálta magát. Elég bunkó volt mindenkivel, szerintem totál részeg volt. Azt hittem, kijönnek a rendőrök és elviszik, de végül sikerült lenyugtatni a helyzetet, és olyan 11 felé sikerült is felszállnunk.” Aztán persze kiderült, hogy a rendőrök a leszálláskor, Alicantéban vártak a nőre.

„Nem tolerálunk ilyen erőszakos és zavaró viselkedést senkitől sem, semmilyen körülmények között, nekünk az utasok kényelme és biztonsága mindig elsődleges szempont. A szóban forgó rendbontó utast egy életre kitiltottuk a Ryanair gépeiről, és átadtuk a rendőröknek. Pontosan ezért szeretnénk elérni, hogy a reptereken korlátozzák az utasok alkoholfogyasztását, például senki ne ihasson két italnál többet, és ne áruljanak alkoholt reggel 10 óra előtt.”    Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

Megosztás