Végre megérkezik a 27°C-os hőhullám az Egyesült Királyságba, méghozzá napokon belül 1

Az Egyesült Királyság lakói végre fellélegezhetnek, mivel a meteorológiai előrejelzések szerint napokon belül egy mini hőhullám éri el az ország egy jelentős részét. Az elmúlt hetek esős és szeles időjárása után június 26. és 30. között várhatóan egészen 27°C-ig is emelkedhet majd a hőmérséklet .

Végre megérkezik a 27°C-os hőhullám az Egyesült Királyságba, méghozzá napokon belül 3

A legfrissebb időjárási térképek szerint többek közt Midlands, Manchester és London területén a hőmérséklet még június vége előtt elérheti majd a 27°C-ot is. Az északi régiókban, mint pl. Edinburgh és Aberdeen, szintén melegebb idő várható, 19-20°C közötti hőmérsékletekkel.

A Met Office előrejelzései szerint a jövő hét elejétől fokozatos felmelegedés várható az ország területén, és a meleg nyárias idő végre akár több napig is eltarthat. Dan Harris, a Met Office egyik vezető meteorológusa a következőket mondta: „A június első felének átlag alatti hőmérsékletei után a hét második felében várhatóan jelentős felmelegedés lesz tapasztalható.”

Végre megérkezik a 27°C-os hőhullám az Egyesült Királyságba, méghozzá napokon belül 4

Jim Dale, a British Weather Services vezető meteorológusa szerint a meleg levegő Spanyolország és Franciaország irányából érkezik majd, ami egy rövid, de intenzív meleg időszakot eredményez az Egyesült Királyságban.

Végre megérkezik a 27°C-os hőhullám az Egyesült Királyságba, méghozzá napokon belül 5

Az Egyesült Királyság lakói végre fellélegezhetnek, hiszen a hosszan tartó, hűvös, szeles időjárás után végre meleg, napsütéses napok várnak ránk. Érdemes lesz kihasználni ezt a rövid, de kellemesen meleg, nyárias időszakot és kimozdulni kicsit, napozni, strandolni, vagy épp kirándulni attól függően, kinek mi a kellemesebb időtöltés ilyenkor. Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után