Hogyan intézd nemzetközi utalásaidat olcsóbban és gyorsabban 1

A nemzetközi pénzátutalás eddig egy lassú és sok extra költséggel járó folyamat volt. Ki voltunk szolgáltatva a rossz árfolyamoknak és a magas banki költségeknek. Itt egy egyszerű és gyors szolgáltatás, amivel 89%-kal kevesebbért is utalhatunk.

barclays-1329381252

Használata végtelenül egyszerű, gyors, és érthető, ráadásul a váltási árfolyam hihetetlen jó, a költségek pedig a lehető legalacsonyabbak. £400-os összegig az utalásunk költsége mindössze £2, afölött pedig az utalt összeg 0.5%-a, és semilyen rejtett, sunyi költség nincs. A magyar Forinton túl használható Euro, angol Font, svájci Frank, lengyel Zloty, török Líra, román Leu, bulgár Lev, grúz Lari, dán, svéd, cseh és norvég korona, indiai rúpia, USA, ausztrál, szingapúri, hongkongi és újzélandi Dollár esetén.

A TransferWise utalási rendszere végre az ügyfél érdekét tekinti elsőnek. A lényege, hogy kihasználja az ellentétes irányú forgalmat. Ha angliai magyarok akarnak pénzt utalni Magyarországra, otthoni magyarok pedig Angliába, akkor az átfedésben levő mennyiséget fölösleges átváltani. Mivel a TransferWise-nál mindkét irányból összefutnak a szálak, a rajta keresztül végrehajtott átutalások az elérhető legjobb árfolyamon történnek meg.

A használata végtelenül egyszerű:

  1. Regisztrálj, hozd létre a profilodat, majd add meg, hogy kinek mennyit akarsz utalni! (Ez a saját otthoni számlád is lehet).

  2. Töltsd fel a pénzedet! (A TransferWise teljes értékű Financial Conduct Authority jogosítványokkal rendelkezik, úgyhogy a pénzed biztonságban van, REF 571669). Az átutalás díja 400 Font alatt 2 Font, fölötte pedig 0,5%.

  3. Az átutalásról Te is és a kedvezményezett is értesítést kaptok.

Itt tudtok regisztrálni, ami szintén gyors és egyszerű folyamat.

A szolgáltatást napi szinten használók száma világszerte rohamosan emelkedik, mivel egyszerű, gyors és hiteles. Mi is kipróbáltuk, és működik. Pont olyan gyors és hatékony, mint az egy pénzügyi szolgáltatástól elvárt manapság.

 [fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára

Megosztás