Valaki tegnap 123 millió fontot nyert Nagy-Britanniában, de még nem tudni, ki a szerencsés 1

Elképesztő, 123 millió fontos nyeremény ütötte valaki markát a kedd este folyamán egy Nagy-Britanniában vásárolt szelvénnyel. Az Euro Millions jackpotját elvivő személy egyelőre nem ismert, úgyhogy még akárki lehet, vagyis ha lottóztunk az utóbbi időben érdemes megnézni a szelvényeinket.

Mivel egy darab telitalálat volt ezért az egész díj a szerencsés nyertesé, nem kell osztoznia rajta senkivel. A nyertes számokat kedd éjjel tették közzé.

Valaki tegnap 123 millió fontot nyert Nagy-Britanniában, de még nem tudni, ki a szerencsés 3

A National Lottery szóvivője azt is elmondta, hogy ezzel a hihetetlen nagy nyereménnyel a nyertes minden idők harmadik legnagyobb lottón nyert pénzösszegét tudhatja magáénak Nagy-Britannia területén.

A National Lottery arra sürget mindenkit, hogy ellenőrizze a szelvényét vagy szelvényeit, ugyanis mivel még nem tudni ki a nyertes, akárki lehet a szerencsés.

„Ez az esztendő igazán kivételesnek mondható, ami a brit EuroMillions játékosok szerencséjét illeti. Idén összesen már ez a negyedik alkalom, hogy a szigetország területén vásárolták a nyertes szelvényt.” – nyilatkozta Andy Carter a National Lottery egyik vezető beosztású alkalmazottja.

Patrick és Frances Connolly Észak-Írországból nyerte meg a 114.9 millió eurós EuroMillions jackpotot a szilveszteri húzás alkalmával, Ade Goodchild márciusban 71 millió fontot vihetett haza, és egy névtelen jegy tulajdonos áprilisban 35,2 millió fontot kaszált.

A nyertes EuroMillions számok kedden este az alábbiak voltak: 25, 27, 39, 42 és 46. A Lucky star számok a 11 és 12 voltak.

Az eddigi legnagyobb lottó nyeremény Colin és Chris Weir nevéhez fűződik, a skóciai North Ayrshirebeli Largs-ból, akik 2011-ben 161 millió fontot nyertek.

Érdekesség, hogy a pár akik a nyereményből 1 millió fontot adományoztak az SNP pártnak, bejelentették, hogy áprilisban elváltak. Adrian és Gillian Bayford pedig, Suffolkból, több mint 148 millió fontot vittek haza 2012 augusztusában. Alig egy évre rá ők is szétmentek.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után