Vádat emeltek a feltételezett tettes ellen a londoni magyar lány gyilkosságának ügyében 1

Kettős gyilkossággal vádolták meg a feltételezett elkövetőt, aki minden bizonnyal felelősségre vonható a 34 éves magyar lány és egy másik nő életének kioltásáért. A két holttestet még tavaly találták meg egy kelet-londoni lakásban, egy fagyasztószekrénybe  préselve.

A 35 éves Zahid Younis-t vádolják a két nő, név szerint a 34 éves Szűcs Henriett és a 38 éves Mihrican Mustafa megölésével. A holttesteket a rendőrség találta meg egy fagyasztóban egymásra helyezve, egy nagy fagyasztószekrénybe elrejtve, Canning Town területén egy lakásban a Vandome Close-on.

Younis ellen már korábban vádat emeltek a két holttest elrejtése miatt, illetve a törvény szerint az elhunytaknak járó tisztességes temetés jogának megtagadása miatt is. A gyilkosságok kapcsán a bíróságon először majd február 14-én kell megjelennie.

Az elhunyt Mustafa három gyerekes anyuka volt, és 2018-ban tűnt el, míg a magyar származású Henriett 2016-ban tűnt el, illetve azóta nem lépett kapcsolatba semmilyen ismerősével a rendőrség tudomása szerint. A rendőrség úgy tudja, hogy Henriatt már évek óta Angliában élt, csak nem volt állandó lakcíme, ahova be lett volna jelentve.

További részleteket a tavaly megtalált két lány kapcsán egy korrábbi cikkünkben, itt olvashattok.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után