Útközben dőlt rá egy nagy fa egy család autójára Angliában: 1 halott, többen kórházban 1

Egy felnőtt férfi életét vesztette, miután egy fa a kocsijára zuhant vezetés közben Angliában, Surrey területén. A kocsiban a baleset pillanatában többen is utaztak, de az ő sérüléseik súlyosságát egyelőre nem erősítették meg.

Útközben dőlt rá egy nagy fa egy család autójára Angliában: 1 halott, többen kórházban 3

A csúnya baleset Egham városában történt, Londontól nem messze, a vasárnapi nap folyamán a délutáni órákban. A tűzoltók hamar a helyszínre értek, és kivágták a sofőrt és a kocsiban levő többi utast a roncsból, azonban az egyik férfit már nem lehetett megmenteni, mivel a sérülései túl súlyosak voltak. Őt ott a helyszínen halottnak nyilvánították.

Az összezúzódott járműben az elhunyt személyen kívül további négy ember utazott, egy férfi és három nő, amikor a fa kidőlt és rázuhant. Óriási szerencsére ők túlélték a becsapódást, azonban mindannyiukat kórházban ápolják jelenleg.

A rendőrség által közzétett hivatalos jelentésben ez áll: „Az ütközés, amiben egy ezüst színű Lexus típusú személygépkocsi sérült, délután 4:05-kor történt az A308-as úton, ahol a Runnymede körforgalom található. Az autóban utazó egyik utast már a helyszínen halottnak nyilvánították.”

Útközben dőlt rá egy nagy fa egy család autójára Angliában: 1 halott, többen kórházban 4

A másik négy személy állapotáról eddig annyi derült ki, hogy nem szenvedtek súlyos sérüléseket. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kórházból mikor engedik ki őket, de remélhetőleg minél hamarabb felépülnek majd.

A tűzoltóság szóvivője szintén részvétét fejezte ki az elhunyt férfi családjának, és azt mondta, hogy: „Bennünket is riasztottak egy esethez, ahol egy fa zuhant egy kocsira. Mi úgy gondoltuk, hogy egy közúti baleset következménye volt, hogy a fa kidőlt. Tájékoztattak bennünket út közben arról is, hogy az egyik személy beszorult a roncsok közé. Sajnos az ő életét már nem lehetett megmenteni mire kiértünk.”

A hatóságoknak nincs tudomásuk arról, hogy a balesetben más jármű és megsérült volna, vagy bármilyen egyéb módon köze lett volna magához a balesethez. A tűzoltóknak speciális felszereléseket kellett használniuk, hogy a járműből a férfit kiszabadítsák. Ezt követően ők is segítettek a többi utas ellátásában.

Az utat a vasárnap este és a hétfő kora reggeli órákban még lezárva tartották a helyszínelés miatt, a rendőrség ugyanis nyomozást indított az ügy kapcsán és próbálják kideríteni, hogy pontosan mi is történhetett. Bárki, aki látta az esetet, vagy tud bármiről, ami segítheti a rendőrség munkáját, a 101-es telefonszámon felveheti a kapcsolatot a hatóságokkal.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után