Kiváló lehetőség minden angliai magyarnak, akinek cége van, vagy vállalkozni szeretne, de nincs elég pénze 1
Ma Angliában nagyon sok kis- és középvállalkozás tanácstalan – számos magyar honfitársunk mellett – amikor cégük finanszírozására kerül a sor. Sokan választják első ízben a saját bankjukat, mint a legkézenfekvőbb megoldást, de sajnos gyakran kedvezőtlen élbírálást kapnak és nem tudják hogy hova fordulhatnak még. Továbbá nem ismerik az angliai hitelelbírálás folyamatát, illetve mi az amit érdemes kiemelni és mi az amit kevésbé, egy hitelkérelem alkalmával. Mi a Rangewellnél minden ügyintézést átvállalva találjuk meg a legoptimálisabb lehetőséget ügyfeleink számára.
Példának okáért, szeretnem bemutatni az egyik új ügyfelünk hitelkérelmének helyzetét. Különböző gyorsétteremek szinte minden főutcán tucatjával megtalálhatóak Angliában, pontosan ezért nagy verseny van közöttük a vásárlókért. Ahhoz hogy ebben a helyzetben érvényesülni tudjanak, a legtrendibb megjelenéssel és a legjobb minőségű berendezésekkel kell hogy felszereljek az üzletet. Ezek bizony költségesek lehetnek, melynek finanszírozásában segítségre van szükségük tulajdonosaiknak. Rangewell egy sor különféle termékkel tudja támogatni ügyfeleit, annak érdekében hogy minden a leggördülékenyebben menjen végbe.
Kiváló lehetőség minden angliai magyarnak, akinek cége van, vagy vállalkozni szeretne, de nincs elég pénze 3

Néhány hónappal ezelőtt, egy kis cégtulajdonos fordult hozzánk azzal az igényével hogy szeretne egy felújítást lebonyolítani két kisebb gyorsétteremben ( egy olyan otthoni “talponálló”-hoz hasonló). Mindkettőnek volt mar kialakult vendégköre, viszont azt vette észre, hogy vásárlói elpártolnak tőle még úgy is hogy az étel minősége és az adagok nagysága nála a legjobb ár-érték arányban. 

Az árbevétel elkezdett csökkenni amely egyre jobban veszélyeztette az üzlet nyereségességét és azáltal működését. Az évek alatt elavultak a berendezések, dekorációk élöregedése, hagyományos szürke megjelenést mutatott a többi új versenytársával szemben. A tulajdonos felmérve a helyzetet, arra a következtetésre jutott hogy itt az ideje egy alapos “ráncfelvarrásra”, melynek keretében ki kell cserélni a kirakati ablakot és teljesen felújítani az ügyfélteret a világítással együtt jelenlegi trendeknek megfelelően.

Ehhez viszont £40,000 további anyagi segítségre volt szüksége. Először a számlavezető bankjában érdeklődött, ahol viszont részletes beszámoló illetve profitelőrejelzés nélkül szóba se akartak vele állni. “Én csak szerettem volna egy gyors felújítást kivitelezni, amelyhez kerestem pénzügyi forrást, de a saját bankom le sem ült velem tárgyalni amíg nem mutatok 5 éves profit előrejelzést.” Az ügyfél könyvelője minket – Rangewellt – ajánlott, mivel már más ügyfeleinek is tudtunk segíteni hasonló esetekben. Mi nem csak leülünk ügyfeleinkkel beszélgetni hogy megértsük a problémait, hanem egyenesen fel is vázoljuk a különböző lehetőségeket.

Hogyan segítettünk ügyfeleinknek?
Rangewell széles körű termékpalettával segít ügyfeleinek megtalálni a legalkalmasabb pénzügyi megoldást. Fedezett avagy fedezet nélküli hitelek, eszközfinanszírozás, jelzálog-kölcsönök illetve további lehetőségekkel próbálunk ügyfeleink igényeit kielégíteni. Tapasztalt ex-bankár kollégáink szakértelemmel fordulnak Önhöz hogy kiválasszák a legmegfelelőbb megoldást a legmodernebb technológiát használva.

A szolgáltatásunk független, gyors és teljesen ingyenes!

Kiváló lehetőség minden angliai magyarnak, akinek cége van, vagy vállalkozni szeretne, de nincs elég pénze 4
Több féle megoldás volt elérhető, de úgy véltük, hogy ebben az esetben a fedezet nélküli hitel a legmegfelelőbb az ügyfélnek: gyorsan elérhető – néhány nap alatt – a procedúra egyszerű és csak néhány dokumentumot igényel, majdnem olyan mint egy szemelyi hitelezés. A hitelintézet a döntését többnyire az alapján hozza meg, hogy mennyire hitelképes a cég. Viszont semmilyen tárgyi biztosítékot nem igényel a hitel mögé. Ez azt jelenti, hogy abban az esetben ha valamilyen módon a cég nem képes visszafizetni a hitelt, nincs hatással semmilyen eszközére. Csak személyes garanciát vár el, ami alapján ha cég nem fizeti a törlesztőrészletet, akkor a követelheti a személytől.
Fedezetlen hitel igényelhető egészen rövid időszaktól kezdve, míg ez elérheti a 60 hónapot is. Ugyancsak van olyan opció is, amikor a hitelintézet – büntető kamat nélkül – lehetőséget biztosít a korai törlesztésre ami által kamatot lehet spórolni. Így képesek voltunk csökkenteni a hitel költséget, azáltal hogy a két éttermet, két különálló eredménnyel prezentáljuk a hitelintézetnek. 

£40,000 – 6.9% kamatlábon 3 nap lefolyása alatt az új, modern, vasárlótér megvalósulásáért

Kiváló lehetőség minden angliai magyarnak, akinek cége van, vagy vállalkozni szeretne, de nincs elég pénze 5
Mindössze 3 nap alatt segítettünk az ügyfélnek megkapni a szükséges finanszírozást, üzlete újjá varázsolásában és elindítani egy teljesen új fejezetet az vállalkozás életében, visszacsatolva a varősközpont látóterébe, ami újra bevonzotta eredeti ügyfeleit és még újakat is sikerült megnyernie.
Amennyiben Ön is keres lehetőséget hogyan tudna fellendíteni éttermét, kozmetikáját, szállító cégét vagy esetleg teljesen más jellegű üzleti finanszírozásra van szüksége, kattintson a következő linkre és töltse ki online jelentkezési lapunkat. További információ érdekében magyar nyelvű kollégánk rendelkezésre áll telefonon: 02039666085 vagy Írhat is nekünk a következő email címre: laszlo.zsak@rangewell.com 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után