Újszülött kisbaba holttestét találták meg az utcán Angiában, Portsmouthban 1

A brit rendőrség nagy erőkkel keresi annak az újszülött babának az édesanyját, akinek a holttestét Portsmouth városának egyik utcáján találták meg.

A helyi rendőrök a környéken minden házba bekopogtatnak és egyesével kérdezik meg a környéken lakókat, így próbálva gyorsítani a szülök megtalálásának folyamatát, miután a gyermek testét szombat reggel hat óra magasságában valaki az utcán hagyva találta meg.

Újszülött kisbaba holttestét találták meg az utcán Angiában, Portsmouthban 2

„Nagyon aggódunk a gyermek édesanyjának az egészségi állapota iránt. Ezúton szeretném személyesen is kihangsúlyozni, hogy nagyon szeretnénk vele kapcsolatba lépni. Tudjuk, hogy ez egy borzasztóan nehéz időszak most az életében, de szeretnénk kiemelni, hogy borzasztóan fontosnak tartjuk, hogy a megfelelőspecialisták nyújthassanak neki segítséget. Tisztában vagyunk vele, hogy most meg lehet rémülve, de még egyszer kiemelném, hogy nagyon fontos, hogy kapcsolatba lépjen velünk, amilyen hamar csak tud.” – nyilatkozta a nyomozást vezető Simon Baker.

A rendőrség arra kért mindenkit a környéken, hogy amennyiben tudomásuk van valakiről, aki szülés előtt állt, és aggódnak az egészségi állapota miatt, akkor ne habozzanak jelenteni. A rendőrség mindenkit megnyugtatott továbbá, hogy nyugodtan beszélhetnek, ha tudnak valamit, ugyanis a kilétük nem lesz a nyilvánosság elé tárva.

Az újszülött csecsemő testére a szombat reggeli órákban bukkantak Portsmouth városában, a Victoria Street és az Old Commercial Road kereszteződésénél. A rendőrséget reggel 6:18-kor riasztották a helyszínre.

A nyomozás egyelőre még a korai szakaszában van, az ügyben letartóztatás nem történt, pontosabb részleteket még nem tudni arról, hogy került a kisbaba holtteste az utcára. Baker nyomozó azt is elmondta, hogy a helyszínt egy rövid időre a helyszínelés miatt körülzárták, és egy darabig fokozott rendőri jelenlét lesz tapasztalható a környező utcákban.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után