Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a Queens-ben megölt magyar anyuka gyilkosáról és a gyilkosságról 1

A Queens-i ezermestert vádolják az exszeretőjének, vagyis a házas, kétgyermekes magyar anyukának a meggyilkolásával. A férfiről az is kiderült, hogy megszállottan gyűjtött YouTube-videókat a csábítási technikákról és véres bűncselekményekről.

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a Queens-ben megölt magyar anyuka gyilkosáról és a gyilkosságról 3

A 44 éves David Bonalának volt egy YouTube-lejátszási listája, amelyen gyűjtötte a szex, a bűnözés és a kapcsolatok iránti érdeklődésének megfelelő tartalmakat. Egy héttel azelőtt, hogy megölte Gaál Orsolyát (51), az általa mentett videók témái a gyönyörű nők elcsábítása voltak.

Az összeválogatott lejátszási lista gyanakvásra okot adó számú lövöldözést, nemi erőszakot és gyilkosságot ábrázoló videót is tartalmazott, melyeket a gyanúsított a gyilkosság előtt is megnézett.

A volt ezermesterből – aki megszállottan nézett szexuális tartalmú és bűnügyi klipeket a YouTube-fiókjában – hidegvérű gyilkos lett, aki meggyilkolt egy kétgyermekes magyar anyát. Április 9-én, egy héttel azelőtt, hogy David Bonola (44) megölte Gaál Orsolyát –  58-szor megszúrta és a testét egy táskába gyömöszölte – a gyanúsított újra megnézte lejátszási listáját, és a mentett videókat, köztük a következőt: „7 gondolkodásmód, amely vonzza a nőket.”

Matt Artisan, professzionális dating-coach, más néven  a „Vonzó Férfi” tippeket oszt meg arról, hogyan vonzhat bárki magához egy gyönyörű nőt, és hogyan teheti meg, hogy „ellenállhatatlanná váljon a nőknél anélkül, hogy valóban bármit is tenne kellene”.

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a Queens-ben megölt magyar anyuka gyilkosáról és a gyilkosságról 4

Bonola nem töltött fel videókat, ehelyett elmentett nagy számú klipet, amelyek nyilvánosan láthatóak YouTube fiókjában. A lejátszási listán szereplő további videók erősen szexuális jellegűek voltak, míg mások olyan témákkal foglalkoztak, hogy: “Hogyan kezelj egy kapcsolatot, amiben a nő nem szeret téged?” ‘Honnan tudod, hogy magyar nővel jársz?’ „Magnetikus Férfi gondolkodásmód, amely megvadítja a nőket”.

Bonola a New York City crime nagy rajongója is volt. YouTube-csatornáján látható, hogy több ezer lövöldözést, nemi erőszakot és gyilkosságot bemutató filmet mentett el válogatott lejátszási listákon, köztük 754, erőszakos bűncselekményekről szóló helyi híreket tartalmazó videót – írja a The New York Post. A késeléses videók némelyike kísértetiesen hasonlított a Queens-i nő brutális meggyilkolásához. Az egyik megosztott videója Amie Harwick, egykori szexterapeuta híre volt, aki állítólag két távoltartási végzést is  kért volt barátja ellen, mielőtt az 2020 februárjában meggyilkolta Hollywoodban.

Gaál felbérelte Bonolát, hogy ház körüli munkákat végezzen Forest Hills-i otthonában. Két évig volt szeszélyes szeretői viszonyuk, mielőtt feltételezések szerint egy konyhakéssel meggyilkolta volna őt a pincéjében április 16-án a hajnali órákban, miközben 13 éves fia az emeleten tartózkodott.

A néhány órával a meggyilkolása után készült térfigyelő kamerafelvételek azt mutatják, hogy Bonola a 114. utcában sétál Richmond Hill-i lakása közelében, reggel 6 óra után. A bal kezén kötést látni, amint az utcán halad, mielőtt bemegy a lakásába. Később aznap, szombaton Bonola állítólag a CityMD-hez tartott, hogy ellátást kapjon a kezén lévő vágásokra.

A Bellevue Kórházba küldték át, miután a sürgősségi orvosok azt mondták, hogy a sebek túl mélyek ahhoz, hogy helyben kezeljék. A rendőrség azt közölte, hogy szombaton 8.10 körül hívást kaptak egy gyanús táskáról, amely véres volt a Metropolitan Avenue és a Jackie Robinson Parkway sarkán. A táskában Gaál teste volt. A rendőrök ezután követték a táska által hagyott vérnyomokat, amelyek visszavezettek Gaál otthonába.

Fiát, Leo-t sértetlenül találták bent, és bilincsben kihallgatásra vitték, majd még aznap elengedték. Gaal férje, Howard Klein és idősebb fia, Jamie, akik a nyugati parton tartózkodtak, rögtön hazautaztak. Azóta nem látták és nem is hallottak róluk.

Állítólag visszament a nő házába, hogy megpróbálja újraéleszteni a viszonyt, mivel a kapcsolat a véget ért. Bonola később bevallotta a bűntényt,  napokkal azután, hogy  elfogták a rendőrök. A New York Postal rendőrségi forrásai azt mondják, hogy teljesen “tárgyilagos” módon beszélt tetteiről, majd úgy evett egy bagelt krémsajttal, mintha mi sem történt volna.

“Nagyon tárgyilagos volt, nagyon alapos, minden kérdésünkre válaszolt” – mondta egy rendőrségi forrás az újságnak. Egyszer sem kért ügyvédet. Aztán, amikor csütörtökön egy rendőrautóba ültették az újságírók elől, akik azt kérdezték, miért ölte meg, azt kiáltotta: “B#sszátok meg, a k#rva anyátok!”

A férfi illegálisan élt az Egyesült Államokban, miután 20 évvel ezelőtt elköltözött Mexikóból. Elhidegült feleségétől és gyermekeitől, akik Queensben éltek vele. A New York-i rendőrség nyomozói nem kívánták kommentálni Bonola illegális bevándorló státuszát, de az Bevándorlási Hivatal most feljelentést tett a Queens Central Bookingnál, ahol fogva tartják.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után