London legnagyobb Magyar borfesztiválja jön - Gyertek el a barátokkal! 1

A tavaly az Oval Space-ben megrendezett, több mint 3000 fős I. Londoni Borfesztivál idén tavasszal visszatér. A Tavaszi Borfesztivál egy napos lesz, március 30.-án kerül megrendezésre egy, a tavalyinál sokkal nagyobb helyszínen, hogy minden borkedvelő beférjen.

borfeszt_idezet

 

Most a magyar borkultúra jegyében szervezik meg a Fesztivált, illetve az új művészeti tehetségeknek is szeretnének ez alkalommal fellépési,  megjelenési lehetőséget kínálni. Ha szeretsz festeni, fotózni, úgy érzed hogy simán feltörekednél, de nincs hol, azonnal keresd fel a szervezőket, hogy teret biztosíthassanak Neked is! A Tavaszi Borfesztivál hangulatát a United zenekar volt frontembere,  Pély Barna önálló estje adja meg.

SONY DSC

A Borfesztiválon természetesen Magyarország legjobb borvidékei jelennek meg, így biztosan találkozhatunk majd tokaji, egri, villányi,  szekszárdi, de badacsonyi és somlói borokkal is.

kep_02

Újra korlátlan borkóstolással készülünk és ígérjük hogy mindenkinek fog jutni bőven!

NÉZD MEG MILYEN VOLT AZ ELSŐ LONDONI BORFESZTIVÁL:

Igényeld a jegyed még amíg van jegy és hívd el barátaidat is egy korlátlan borkóstolásra!

Részletek az oldalon és a Facebookon!

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után