Újabb lövöldözés Londonban: 3 nőt és egy férfit is meglőttek Camdenben 1

A rendőrség jelentéséből kiderült, hogy három nőt és egy férfit is megsebesítettek a támadók, akik egy parkban barbekjuzó csapatra nyitottak tüzet. Válogatás nélkül célba vettek bárkit, aki a szemük elé került.

Újabb lövöldözés Londonban: 3 nőt és egy férfit is meglőttek Camdenben 3

A rendőrséget szombaton 22 óra 10 perckor hívták ki a Regent’s Park melletti Clarence Gardens -hez, miután a környéken lakók többen is lövéseket hallottak. Az elbeszélések alapján egy elég nagy tömeg gyűlt össze a parkban egy közös grillezés keretein belül, amikor is egy 4-5 fős társaság a helyszínre érkezve lövöldözni kezdett a jelen levőkre.

Újabb lövöldözés Londonban: 3 nőt és egy férfit is meglőttek Camdenben 4

A támadás során két tinédzser lány, akik 19 és 17 évesek, egy 28 éves férfi és egy 73 éves nő is megsérültek. A helyszínt perceken belül elözönlötték a rendőrautók és a mentők, akik a sérülteket azonnal kórházba szállították. A támadást a rendőrség nem kezeli terrorcselekményként.

A hírek szerint mind a négy sérültnek voltak lőtt sebei, azonban az állapotuk stabil, és egyikük sincs életveszélyben.

Újabb lövöldözés Londonban: 3 nőt és egy férfit is meglőttek Camdenben 5

Val John-Baptiste nyomozó felügyelő azt nyilatkozta az incidens kapcsán:” Beszélni akarok mindenkivel, aki szemtanúja volt az esetnek, vagy látott valami gyanúsat a Clarence Gardensben és környékén.”

„Alaposan kivizsgálunk minden londoni lövöldözést – minden egyes ilyen esemény és fegyver az utcáinkon nagyon aggaszt minket. Tudjuk, hogy a londoniak pontosan ugyanezt érzik, és ezért létfontosságú, hogy bárki, akinek van információja, ossza meg velünk, amit tud, akár vállalva a személyazonosságát, akár névtelenül.”               Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után