Újabb káosz a Ryanair egyik angliai járatán: annyira vállalhatatlanul részeg volt az egyik utas, hogy már az ülésre pisált 1

A Ryanair egyik járatának útvonalat kellett módosítani és egy másik repülőtéren leszállni, hogy lezavarhassanak a gépről több, vállalhatatlan módon viselkedő részeg utast – köztük egy férfit, aki állítólag annyira be volt rúgva, hogy már az ülésekre vizelt.

Újabb káosz a Ryanair egyik angliai járatán: annyira vállalhatatlanul részeg volt az egyik utas, hogy már az ülésre pisált 3

A járat szeptember 18-án indult el a manchesteri repülőtérről Tenerifére, de a portugáliai Porto Santo szigetén muszáj volt leszállni, hogy a helyi rendőrség le tudja ráncigálni a rakoncátlan utasokat a repülőgépről. A pilótának állítólag nem volt más választása, mint idő előtt landolni egy másik repülőtéren, miután egyre nagyobb balhé volt kialakulóban a fedélzeten.

Egy szemtanú elmondása szerint az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy a saját ülése melletti ülőhelyre „pössentett”,  „konktrétan takonyrészegnek” tűnt, és a légiutas-kísérők többször is kérték, hogy üljön végre le. A nevét nyilvánosságra hozni nem kívánó személy azt is állította, hogy a repülő személyzete, köztük a pilóták is tisztában voltak azzal, hogy már felszállás előtt gondok voltak.

Hozzátette, hogy a rendbontás annak ellenére folytatódott tovább a gépen, hogy a pilóta figyelmeztette az utasokat, hogy a rendőrségnek kell beavatkoznia, ha ez így megy tovább.

Az utas a Liverpool Echo-nak nyilatkozva azt mondta: „A járat már eleve késéssel indult a manchesteri repülőtérről, így több idő volt italozgatni. Általában amikor felszállsz egy olyan járatra, ami késik, az első dolog, amit hallasz, az az, hogy a kapitány és a légiutas-kísérők üdvözlik az utasokat fedélzeten, és elnézést kérnek a késésért.”

„De ezen a járaton már rögtön az első bejelentés az volt, hogy „aki saját alkoholt fogyaszt vagy dohányzik a WC-ben, azt eltávolítják a gépről, és ha kell, útirányt is módosítanak” – tehát már eleve tudtak erről az utasról.

„A srác egyszerűen vad volt. Nagyon részeg volt, egyfolytában izgett mozgott, felállt leült, és közben csomószor mondták neki, hogy üljön le. Végül ki akart menni a WC-re, de azt mondták neki, hogy nem lehet, ezért fogta, felállt, mellette volt egy üres ülés, elővette, és lebrunyálta a mellette lévő ülőhelyet.”

Az utas eztán hozzátette: „Az emberek próbáltak érvelni a férfival és beszélni vele, de teljesen esélytelen volt a dolog. Teljesen készen volt.” Ám dicsérte az utaskísérőket, hogy milyen jól kezelték az esetet, mondván, hogy a pasas finoman szólva sem volt egy egyszerű eset.

A Ryanair szóvivője ezt nyilatkozta: „Az egyik Manchesterből Tenerifére tartó járat (szeptember 18.) Porto Santóba kényszerült kitérőt tenni, miután néhány utas zavaróvá vált a repülőjáraton. A repülőgép biztonságosan leszállt, és ezeket az utasokat a helyi rendőrség eltávolította a gépről, ezt követően a gép tovább repült Tenerifére.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után