Új útvonalak a Wizz Air-nél, és itt a Ryanair új nyári menetrendje is – újra lesz járat az egyik brit reptérre is, ahova mostanában nem volt 1

A Ryanair légitársaság 56 útvonalon kínál járatokat Budapestről az új menetrend értelmében, ami hattal kevesebb a tavaly nyári 62-nél.

Új útvonalak a Wizz Air-nél, és itt a Ryanair új nyári menetrendje is – újra lesz járat az egyik brit reptérre is, ahova mostanában nem volt 3

A közismert fapados légitársaság változatlanul Boeing 737-es repülőgépekkel szállítja majd az utazni vágyókat és hetente félezer járatot üzemeltet a budapesti bázisáról. Az extraprofit-adóra reagálva a téli időszakra megszüntetett nyolc útvonal (Bordeaux, Bournemouth, Köln, Kaunas, Krakkó, Lappeenranta, Riga és Torino) közül csak Bournemouth tér vissza  a kínálatba, méghozzá március végétől, és hetente két járat indul majd ide.

A Ryanair weboldalán ugyanakkor a választható úti célok között már Bordeaux is szerepel, bár konkrét dátumokat és járatokat még nem dob fel a foglalási rendszer. Ugyan Michael O’Leary, a Ryanair-csoport vezérigazgatója szeptember közepén Budapesten tartott sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, hogy nincs arra esély, hogy a Ryanair terjeszkedjen Magyarországon, amíg az extraprofit-adó érvényben van, az év végén a cég mégis új útvonalat jelentett be Belfast és Budapest között. A gépek március 27-től indulnak.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a cég 15 budapesti útvonalán növeli a járatszámot a nyári időszakban, köztük Berlin, Korfu, Róma és Koppenhága irányába is. A szezonális és nyaralóútvonalak közül márciustól Palma (heti 5) és Rimini (heti 3), júniustól Alghero (heti 2), Burgasz (heti 3), Korfu (heti 4), Kréta (heti 3), Míkonosz (heti 2), Préveza-Aktion (heti 2), Rodosz (heti 3), Zadar (heti 3) és Zákinthosz (heti 1) szerepel az idei kínálatban.

Wizz Air változások…

A Wizz Air-nél is újul a kínálat és két új, pénztárcabarát célállomásra is utazhatunk tavasztól. A légitársaság Facebook- és Twitter-oldalán nemrégiben jelent meg a hír, mely szerint Budapestről Isztambulba, valamint Budapestről és Debrecenből a Török-Riviéra fővárosába, Antalyába indítanak majd járatokat. Ezek pedig mind olyan helyek, ahová nagyon megéri elutazni egy családi nyaralásra.

A foglalási rendszerben már láthatók a városok. Elvileg Budapestről március 31-től naponta utazhatunk Isztambul fő repterére, Antalyába pedig május 24-től heti három alkalommal, Debrecenből pedig június 10-től hetente kétszer repülhetünk.

Sőt, a hírek szerint emellett Kolozsvárról, Jászvásárról és Bukarestből is indulnak majd járatok a népszerű török úti célokra.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után