Transferwise - partnerprogram 1

A nemzetközi pénzátutalás mindeddig drága mulatság volt. Ki voltál szolgáltatva a rossz árfolyamoknak és a magas banki költségeknek. Szerencsére ezek az idők lejártak.

A TransferWise nevű, internet alapú peer-to-peer transzfer rendszer végre az ügyfél érdekét tekinti elsőnek. A peer-to-peer pénzátutalás lényege, hogy kihasználja az ellentétes irányú forgalmat. Ha angliai magyarok akarnak pénzt utalni Magyarországra, otthoni magyarok pedig Angliába, akkor az átfedésben levő mennyiséget fölösleges átváltani. Mivel a TransferWise-nál mindkét irányból összefutnak a szálak, a rajta keresztül végrehajtott átutalások az elérhető legjobb árfolyamon történnek, és a költség csak egy töredéke a korábbi banki költségeknek.

A TransferWise Eddig 1 milliárd Font forgalmat bonyolított le, és 45 millió Fontot takarított meg az ügyfeleinek. Ez érthetővé teszi a népszerűségét. A TransferWise a magyar Forinton túl használható Euro, angol Font, svájci Frank, lengyel Zloty, török Líra, román Leu, bulgár Lev, grúz Lari, dán, svéd, cseh és norvég korona, indiai rúpia, USA, ausztrál, szingapúri, hongkongi és újzélandi Dollár esetén.

100 Fontot kap mindenki, aki első utalását követően meghívja 3 ismerősét! Mindössze annyi a feladatod, hogy 3 ismerősödnek megmutatod az oldalt a saját kódodat használva, és amint ők is végrehajtották első utalásukat, a pénz a tied.

A TransferWise használata végtelenül egyszerű:

  • Először csak olvasd el az alábbi pontokat:

  • Regisztrálj be, töltsd fel a fotódat és az adataidat, majd add meg, hogy kinek mennyit akarsz utalni! (Ez a saját otthoni számlád is lehet).

  • Töltsd fel a pénzedet! (A TransferWise teljes értékű Financial Conduct Authority jogosítványokkal rendelkezik, úgyhogy a pénzed biztonságban van, REF 571669). Az átutalás díja 200 Font alatt 1 Font, fölötte pedig 0,5%.

  • Az átutalásról Te is és a kedvezményezett is értesítést kaptok.

  • Kattints ide és hajtsd végre a 2) és a 3) pontokat.