Torkon szúrtak egy fiatalt egy londoni iskola mellett többek szeme láttára 1

Néhány celebet sikerült teljesen lesokkolni, amikor egy 24 éves férfit szinte az ajtajuk előtt szúrtak le egy nyugodt, körülzárt dél-londoni környéken.

Torkon szúrtak egy fiatalt egy londoni iskola mellett többek szeme láttára 3

Imogen Thomas modell azt mondta, nem bírt az otthonában aludni azután, hogy az áldozatot nyakon szúrtak a közvetlen közelükben – a férfi egy vitából próbált menekülni, sikertelenül, mikor előkerült a kés a „Nappy Valley” névre keresztelt, békés Wandsworth Common területén.

Egy arra járó babysitter megpróbált segíteni neki, és életben tartani, de a kiérkező mentősök még a helyszínen halottnak nyilvánították kedd este– a helyszín pedig a Wandsworth előkészítő iskola előtt volt, ahova évi 13 000 fontba kerül járni. A nyomozók még egy nappal az eset után is az utcán igyekeztek nyomokat és bizonyítékokat gyűjteni, a csatornáktól kezdve a bokrokon át mindent átvizsgálnak.

Torkon szúrtak egy fiatalt egy londoni iskola mellett többek szeme láttára 4

A szomszédok elmondása alapján két környékbeli banda közt robbant ki egy nagy veszekedés, akik kocsikkal cirkáltak a környéken. A gyilkosság este 7 óra körül történt. Két srác elkezdett üldözni egy harmadikat, majd az egyik feléje döfött a pengével. Többen azt is hallották, ahogy az egyikük azt kiáltja „Megmutatom mi fog történni”, és torkon döfte az áldozatot. Ezt követően a tettesek elrohantak a helyszínről.

A Big Brother korábbi játékosa, Imogen Thomas azt mondta, teljes sokkba került a gyilkosság után, főleg, mivel az ő házát is elkerítették a rendőrök, amikor kijelölték a bűnügy területét. „A gyilkosság szó szerint az ajtóm előtt történt. Elképesztően szomorú. Részvétem az áldozat családjának és szeretteinek” – írta Twitteren. A Ready Steady Cook műsor sztárja, Ainsley Harriott szintén az utcában lakik, a házából rálátni a gyilkosság helyszínére. Azt mondta, az eset szörnyen megrázta a lakóközösséget.

Torkon szúrtak egy fiatalt egy londoni iskola mellett többek szeme láttára 5

„Borzasztó érzés ez itt mindenkinek. Egy nagyon összetartó közösség vagyunk, és mindenkit nagyon megrázott a dolog. Mindenhol csak rendőrautókat és mentőket lehetett látni. Ezt a késeléses ámokfutást, ami mostanában megy, muszáj megfékezni, de nem tudom, hogy lehetne. Hol kellene elkezdeni? Ha szigorúbban kezdik ellenőrizni, hogy a fiatalok ne hordjanak maguknál kést, az még nem biztos, hogy megállítja az erőszakot. Vannak más fegyverek, amikhez fordulhatnak. Ez az egész az oktatásnál indul, ott kell elkezdeni. Bárhol is élsz, muszáj megállni egy pillanatra és elgondolkodni – szinte naponta hallunk ilyen esetekről. Sokat beszélgetünk errefelé erről… Mi egy közösség vagyunk, együtt sétáltatjuk a kutyákat, nagyon közel állunk egymáshoz. Ez az egész szörnyű, szörnyű.”

Egy TV újságíró, aki szintén a környéken él 2,5 milliós otthonában, de nem szerette volna, ha megnevezik, azt mondta: „Az életet néha nagyon kevésre értékelik. Nagyon sokkoló volt, pont az emeleten voltam, amikor történt, utána végig a híreket lestem, hogy megtudjam, mi volt pontosan. Még a legnagyobb ellenségednek se kívánsz ilyet. Volt még az a fiatal srác szintén itt a közelben, Battersea-ben, akit megöltek nemrég… Olyan, mintha sose érne véget. De a mentősök és rendőrök nagyon jól végezték a dolgukat, azt kell, hogy mondjam. Sajnos azonban nem sok mindent tudnak tenni a megelőzés érdekében.”

A gyilkosság pár nappal azután történt, hogy a közeli Battersea negyedben egy banda halálra késelte a 17 éves Mohammed Hasant. A rendőrség szerint még korai lenne összekötni a két esetet. Egyelőre senkit nem tartóztattak le a wandsworth-i ügy kapcsán.     Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után