Több kórházba is bement egy nő Angliában és fotókat csinált, hogy mennyire üresek, pedig tombol a járvány 1

A rendőrség (saját állítása szerint) megbírságolt egy Covid tagadó nőt Angliában, aki kórházakba ment be, és szinte teljesen „üres” folyosókat fotózott le, és a képeket ezt követően közzétette a közösségi médiában.

Több kórházba is bement egy nő Angliában és fotókat csinált, hogy mennyire üresek, pedig tombol a járvány 3

A 30 éves nőt első körben 200 fontra büntették, miután képeket és videókat töltött fel több kórház belsejéről, ami „rengeteg embert hergelt fel” – mondta a portmouthi rendőrség. Egyeseket azért, mert átverve érzik magukat, hogy akkor a kormány miért mondja, hogy a kórházak a túlterhelés határán vannak, másokat pedig azért, mert úgy érzik, a nő ezzel félrevezeti az embereket, ugyanis a járvány szerintük valós probléma, és nem szabad félvállról kezelni. Óriási vitatéma ez az utóbbi hónapokban, de mindenki döntse el maga, hogy mit hisz elo vagy mit nem.

Hannah Dean, aki „regisztrált Portsmouthi újságíróként” írta le magát, Dél-Kelet-Anglia kórházaiból rakott fel képeket a Facebookra azzal a szándékkal, hogy bebizonyítsa, a koronavírus „kamu”. Az elhagyatott folyosókról készült képekről azt mondta, hogy a Portsmouth-i Queen Alexandra Kórházban, a Southamptoni General Hospital nevű kórházban, a Princess Royal University Kórházban, ami a kenti Bromley közelében található, és a St Richard Kórházban, Chichesterben, Nyugat-Sussex-ben készültek.

Az állítólag a Queen Alexandra Kórházban készült képek mellé azt írta: „A kórház a legcsendesebb, amit valaha láttam! Végigjártam a kórházat, beleértve a sürgősségit is! Tudom, hogy ezt nehéz most sokaknak megemészteni, feldolgozni, de a kormány hazudik nekünk! És az ok, amiért hazudnak nekünk … nagyon zavaró!” A nő ráadásul azt is állítja, hogy nincs ellene semmiféle letartóztatási parancs, de még csak meg sem lett bírságolva, vagyis elmondása szerint ez az információ is téves.

Több kórházba is bement egy nő Angliában és fotókat csinált, hogy mennyire üresek, pedig tombol a járvány 4

A nyugat-sussexi kórházakat működtető Western Sussex Hospitals NHS Foundation Trust szóvivője bírálta ezeket az állításokat és fotókat: „Ez valótlan és nagyon tiszteletlen a Covid által érintett összes páciens és család, valamint a munkatársaink irányába, akik rendkívül keményen dolgoznak, nagyon nagy kihívást jelentő körülmények közt. Hangsúlyoznunk kell,  hogy az üres folyosók képei egyáltalán nem azt jelentik, hogy az osztályaink és az intenzív osztályok üresek lennének.”

A Portsmouthi Rendőrség egy Facebook-bejegyzésében így fogalmazott: „Sokan látni fogják azoknak a posztjait, akik a helyi kórházakban fényképeket készítenek a kórház olyan részeiről, amelyek nincsenek a fronton a Covid-19 elleni harcban, és a képekkel azt akarják sugallni, hogy a kórházak nincsenek is leterhelve. Ezek a cselekedetek sok embert feldühítettek, és számos hívást kaptunk emberektől, akik jelentették nekünk ezt a tevékenységet”.

Az East Suffolk és az North Essex NHS Foundation Trust ügyvezető igazgatója, Nick Hulme elmondta, hogy a Colchesteri Kórház biztonsági okokból csökkentette az időpontok számát a járóbetegek számára, és ezért nincs annyi ember a folyosókon.

Boris Johnson, brit miniszterelnök az egyik múlt heti sajtótájékoztatón azt mondta: “Azok a fajta emberek, akik kórházak előtt ácsorognak, és azt mondják, hogy a Covid csak kamu meg ilyesmi, azoknak itt az ideje felnőni.” Sir Simon Stevens, az NHS England vezérigazgatója szerint az emberek, akik azt állítják, hogy a járvány „kamu”, felelősek a közösség esetlegesen változó magatartásáért, ami pedig emberek életébe kerülhet, emellett sértik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik  rendkívül nehéz körülmények között hosszú műszakokat dolgoznak végig.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után