Most több ezer fontos támogatás igényelhető otthonfelújításra Nagy-Britanniában! 1

Szeptember végén indult el a Green Homes Grant Nagy-Britanniában, melynek keretében több ezer font is igényelhető szigetelésre vagy éppen üvegcserére.

Most több ezer fontos támogatás igényelhető otthonfelújításra Nagy-Britanniában! 2

A Green Homes program segítségével az ingatlantulajdonosok a 5000 font értékig igényelhetnek utalványt, melyet például kétrétegű üvegcserére vagy éppen alacsony szén-dioxid kibocsájtású fűtésfejlesztésre fortdíthatnak.

A program azonban önrészt is igényel. Egy 5000 font értékű beruházásnál példáulm az önerő a teljes összeg egyharmada, vagyis körülbelül 1320 font kell, hogy legyen. Az államtól kapott segítség a maradék kétharmadot, ebben az esetben 2680 fontot fedez.

Az igényelhető utalványok a költségek körülbelül kétharmadát jelentik, vagyis háztartásonként legfeljebb 5000 fontot. Azonban ha valaki alacsony jövedelemmel rendelkezik, esetleg segélyben részesül, az utalvány értéke akár 10000 font is lehet.

 Aki pedig szeretne részt venni a programban, az iparkodjon! A kormány tájékoztatása szerint Green Homes Grant keretében elvégzett felújításoknak 2021. Március 31-re be kell fejeződnie, vagyis pusztán 6 hónap áll az igénylők rendelkezésre.

Ebbe a fél évbe bele kell férjen a programra való jelentkezés, a munkálatokra kapott árajánlatok átnézése és kiválasztása, valamint a tényleges felújítás.

Bővebb információ a programról itt érhető el.    Forrás    bszemese

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után