A múlt héten Tina Black legyőzte Taylor Mauldint az Uriah Faber A1 Combat 18 versenyen csütörtök este a kaliforniai Lemoore-ban. A világ tanúja volt a legszembetűnőbb kiütésnek, amelyben a súlykategóriájában korábban veretlen bajnok elvesztette egy erős ellenfelet, miután támogatták, majd összeomlott a ketrecben.

A szakértők becslése szerint Black öt egyenes jobbkezes ütést ért el az utolsó epizód során, az ötödik és utolsó alkalommal közvetlenül Mauldin állára ütött.

Black jól felépült, miután tavaly márciusban elvesztette az Invicta FC minimális súlyú címét Danny McCormack ellen. Az elmúlt hat meccsből ötöt megnyert, és van egy olyan érzésem, hogy valamikor a jövőben lesz egy visszavágó Mccormackkel.

Mirali Huseynov a második helyet szerezte meg a héten a legbrutálisabb kiütések listáján, Tommy Aaront állra ütve egy rövid, jobb oldali ütéssel, amely hihetetlenül fájdalmasnak tűnt. Ebben az esetben úgy tűnik, hogy Aaronnak fogalma sem volt arról, hogy ki vagy mi ütötte meg, hol van, és miért döntött úgy, hogy belép a ketrecbe, hogy találkozzon egy olyan szörnyeteggel, mint Huseynov. Azerbajdzsáni Huseynov erőfeszítéseiért megkapta a megüresedett középsúlyú címet.

Ezenkívül Kozhakhmet Imangali minden bizonnyal említést érdemel Daniyar Zhanbosyn térddel történő kiütéséért.

Szintén érdekes a szombaton megrendezésre kerülő KSW: Epic esemény, amelyen a legendás Mamed Khalidov a WBC és az IBF korábbi bajnokával, Tomas Adamekkel hatfordulós bokszmeccsen, a nehézsúlyú bajnok Phil de Vries pedig Josh Barnettel küzd meg egy 10 perces küzdelmes mérkőzésen.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után