Tegnap eltűnt egy Magyar lány Angliában, miután megtámadták a lakásában 1

A szerdai nap folyamán eltűnt egy Magyar lány Angliában, nem sokkal azután, hogy állítólag saját lakásában támadták meg.

Tegnap eltűnt egy Magyar lány Angliában, miután megtámadták a lakásában 3

A lány, akit Jennyfernek  hívnak, és aki nagyjából öt éve él már kint a szigetországban tegnap, vagyis szerda este tűnt el. Ezt követően a lány édesanyja kapott egy telefonhívást, hogy a lánya bajban van, és hogy megtámadták a lakásában. Jennyfer Lutonban élt a repülőtértől nem messze.

A család egyelőre ennyit tud, az eltűnt 26 esztendős Jennyfernek azóta semmi híre, nem jelentkezett, nem próbált meg elérni senkit. A családja elmondása szerint azóta nem tudják elérni semmilyen felületen, sem ők, sem a barátnői, vagy ismerősei. A telefonja is ki van kapcsolva és Facebookon sem válaszol a neki írt üzenetekre.

Édesanyja elmondása szerint a lánya utolsó ismert tartózkodási helye az alábbi cím volt: 1–6 Woburn court LU49BB. Jennyfer anyukája azt is elmondta, hogy lányával utoljára szerda este fél hatkor beszélt telefonon.

Jennyfer családja már felvette a kapcsolatot a rendőrséggel és a Magyar nagykövetséggel is, de egyelőre nincs további fejlemény a lány eltűnése kapcsán.

A család most arra kér minden Angliai magyart, aki ismeri az eltűnt leányzót, vagy ismer olyat aki ismeri, hogy amennyiben bármilyen információval rendelkeznek a hollétéről, vagy arról hogy jól van-e, esetleg tudnak bármit a szóban forgó támadásról, azonnal értesítsék őket, és vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal ha lehet!

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után