Több autót és egy téglakerítést is letarolt egy londoni buszjárat, miután a buszsofőr elvesztette uralmát a jármű fölött Clapham Junction környékén.

Clapham bus crash 3 - credit @CityJohn

Kórházi ápolásra szorult a buszsofőr, aki a járatot vezette, mely Clapham Junction mellett egyszer csak irányíthatatlanná vált, és számos dologgal ütközött, míg végül sikerült megállítani. A rendőrség elmondása szerint a 20-as éveiben járó vezető volt az egyetlen személy, aki a baleset során megsérült.

Az eset hétfő délután 5 óra körül történt St John’s Hill-nél, a Plough Road kereszteződésétől nem messze. A 344-es buszjárat egy épület előtti téglakerítést is porrá zúzott, és több autóban is komoly károkat okozott. Több szemtanú is elég ijesztőnek írta le a látványt, de szerencsére komolyabb személyi sérülés nem történt.

Clapham-bus-crash-1

A londoni mentőszolgálat megerősítette, hogy a sofőr hátfájásra panaszkodott, ezért a St George kórházba szállították, de rajta kívül más nem szorult ellátásra.

Az utóbbi időben a londoni buszbalesetek száma igencsak megemelkedett. Két busz az emeleti részét törte ripityára, amikor az egyik egy fával, a másik pedig egy híddal ütközött, de volt olyan is, ami egy megállót tarolt le, mely szerencsére üres volt.

Clapham-bus-crash-2---credi

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/ igen

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/transport/out-of-control-bus-demolishes-brick-wall-in-crash-with-several-vehicles-near-clapham-junction-10112595.html