Szuper repjegy árak a Ryanairnél és a Wizzairnél nyárra, már £7-tól 1
(FILES) In this file picture taken on September 1, 2010 an airplane of the Irish low-cost airline Ryanair takes off from Barcelona’s airport. Low cost Irish airline Ryanair announced on February 3, 2014 that it made a loss of GBP £28.8m (34.8m euro, $47m USD ) in the final quarter of 2013. AFP PHOTO / JOSEP LAGO (Photo credit should read JOSEP LAGO/AFP/Getty Images)

Ha igazán olcsón szeretnél egy kicsit elutazni valahová, most megteheted, ugyanis a Ryanair ismét pár nagyon olcsó járattal várja a világjárókat.

Szuper repjegy árak a Ryanairnél és a Wizzairnél nyárra, már £7-tól 3

A fapados légitársaság számos utat kínál alacsony áron egyes helyekre, június és szeptember között. A legolcsóbb jegy, amit találtunk, az Frankfurtba visz el 6.99 fontért a Stansted repülőtérről, de 10 font alatt el lehet jutni például Németországon Kívül Dániába, Franciaországba, Spanyolországba, vagy épp Luxemburgba is. Svájcba, Lengyelországba vagy Csehországba is kevesebb, mint 14.99 fontért ellátogathatunk Londonból. Nézzük meg, hogy hova lehet még az Egyesült Királyság nagyobb városaiból nagyon olcsón eljutni!

A londoni repterekről olyan úti célok elérhetőek 15 font alatt, mint Brno, Basel vagy a franciaországi Bordeaux, de 20 fontért el lehet jutni Osloba, Poznanba vagy épp Berlinbe is. A lutoni reptérről a hasonlóan olcsón eljuthatunk olyan helyekre a nyáron, mint Koppenhága, Dublin vagy Barcelona.

De aki szeptemberben szeretne elutazni, annak se kell mélyen a zsebébe nyúlni, bőven 20 font alatt megcélozható például több lengyel város, vagy akár Írország, vagy épp Dortmund Németországban. A Gatwick reptérről Írországba tudunk olcsón eljutni, valamint több spanyol városkába.

Szuper repjegy árak a Ryanairnél és a Wizzairnél nyárra, már £7-tól 4

Aki Manchesterből szeretne eljutni valahová, az olyan helyekre látogathat el 20 font alatt, mint Brüsszel, Dublin, Stuttgart, Cologne, vagy akár Frankfurt és Gdansk – több ár még egy last minute útra vonatkozik júniusra, de akár szeptemberben is eljuthatunk olcsón pár helyre. Liverpoolból az olyan népszerű nyaralási helyekre mehetünk 15-16 fontért is akár, mint Dublin, Varsó, vagy Milánó, de egy barcelonai repjegy is csupán 21.99 font.

Aki haza szeretne repülni a nyáron, az júniusban például még 31.20 fontos áron is megteheti, ennyi a Ryanairnél a legolcsóbb repjegy Budapestre Londonból.

Aki esetleg azt is tervezi, hogy otthonról megy el nyaralni, az is nagyon jól járhat a légitársasággal, ugyanis 8000 forint alatt már vannak jegyek a nyárra olyan helyekre, mint Bristol, Athén, Pisa vagy épp Berlin vagy London. A pihenésre vágyók még Korfut is becélozhatják Budapestről 14000 Ft-ért szeptemberben. Ez persze nem minden, érdemes szétnézni alaposan.

Ryanair olcsó jegyek

Ha a WizzAirt választjuk, ott is nagyjából hasonló áron hazajuthatunk már a nyáron, főleg júniusban, de szeptemberben is ki lehet még fogni kedvező áron repjegyeket. Aki Debrecenbe utazna, annak is ezekkel az árakkal lehet kalkulálni, mint legolcsóbb opció. Visszafelé pedig a nyáron 7-9000 Ft-ért is találni repülőjegyet, augusztusban pedig 13-16 ezer forint lehet a londoni út költsége.     Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra    Forrás 

Megosztás